Voorvoetklachten zijn goed te behandelen door je voeten sterk te trainen
Voorvoetklachten: Paula heeft ze niet meer.
28 september 2020 
1 min. leestijd

Voorvoetklachten: Paula heeft ze niet meer.

Voorvoetklachten. Je kunt er echt van afkomen. Paula heeft ze niet meer. Ze volgde onze Online Training Metatarsalgie. In onderstaande video vertelt ze haar verhaal.

Voorvoetklachten van Paula

Paula kon bijna niet meer lopen door haar voorvoetklachten voordat ze begon met de Online Training Metararsalgie. “Het was eigenlijk wel een beetje dramatisch. Ik kon nog geen kwartier lopen. Zo’n zeer deed het onder de bal van mijn voet. Het ging gewoon niet.”

“Het resultaat van de training is dat ik veel minder pijn in mijn voeten heb. Ik kan veel makkelijker lopen en ook veel langer. Ook heb ik minder eelt onder mijn voeten en zijn mijn hamertenen rechter geworden. Alles bij elkaar heb ik veel minder last van mijn lijf en voeten. Ik heb daar nu veel meer grip op.”

“Ik heb geen zere voeten meer”

“Ik had helemaal geen twijfels voor ik aan de Online Training Metatarsalgie begon. Ik was namelijk al een tijdje bezig met de 4 gratis oefeningen voor mijn voorvoetklachten. Zodra ik zag dat de training beschikbaar was schreef ik me in.”

“Ik heb geen zere voeten meer. Daarom raad ik andere mensen zeker aan om de Online Training Metatarsalgie te doen. Het is zo fijn als je zelf invloed kan uitoefenen op de ongemakken die je kunt hebben met je voeten en de rest van je lijf.”

Paula kan weer pijnloos haar hond uitlaten!

Ook van je voorvoetklachten afkomen?

Heb jij ook voorvoetklachten en wil je daarvan afkomen? Ga dan net zoals Paula je voeten trainen. Je zult merken dat je voeten de eerste weken soepeler worden en dat na verloop van tijd de pijn verdwijnt. Ook verbeteren je houding en je manier van lopen.

4 gratis oefeningen metatarsalgie

Wil je eens kijken of oefenen wat voor jou is? Download dan de 4 gratis oefeningen voor metatarsalgie. Als je deze oefeningen een tijdje doet en je voelt dat er iets verandert in je voeten, dan kun je de volgende stap overwegen: de Online Training Metatarsalgie.

Praten met lotgenoten

Wil je ervaringen uitwisselen met lotgenoten die ook metatarsalgie hebben? Wij hebben een besloten Facebookgroep voor voorvoetklachten aangemaakt. Hier kun je met anderen ervaringen uitwisselen. Ook kun je vragen stellen in de groep. Wij houden deze namelijk dagelijks in de gaten en helpen je waar nodig.

Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Reactie plaatsen