Hoe kom ik af van die pijn door mijn hallux valgus?

"Hoe je van je hallux valgus afkomt – zonder pijn of operatie"

Online Training Hallux Valgus 

Je hebt nooit meer last van een scheve grote teen (hallux valgus) door simpelweg deze oefeningen te doen. Een beetje discipline elke dag en je loopt zonder moeite of pijn weer op sterke voeten. Draag gerust weer je allerfijnste schoenen.

Heb jij een scheve teen (net als je moeder) en herken jij het volgende? 

 1. Je kunt nooit eens een lekkere wandeling maken omdat je voet altijd zeer doet 
 2. Je verlangt voortdurend naar een stoel: je wil niet staan 
 3. Je kunt nooit eens een dagje shoppen 
 4. Je bent altijd en altijd moe

Ach het valt wel mee, denk je nu. Je wilt geen zeurpiet zijn, al heb je wel gekeken naar hulpmiddelen als spalken, steunzolen, bredere schoenen en zelfs teenstukjes.

Maar weet je wat nu het ergste is? Je scheve teen wordt elk jaar 2 graden schever als je er niets aan doet.

Uiteindelijk gaat je teen zo erg scheef staan, dat een operatie mogelijk is, maar dat is dan alleen voor mensen die veel pijn/hinder ervaren. Er wordt niet om cosmetische redenen geopereerd.


Wat nu? Lees verder...

Gelukkig hoeft dit voor jou niet zo te zijn

Wat zou het voor jou betekenen als je:


 • Geen klachten meer over je grote teen hebt
 • Weer al je schoenen past (ook je favoriete)
 • Weer met blote voeten in slippers loopt en geniet van het mooie weer
 • Lekker een paar uur wandelt zonder zere voeten
 • Weer met anderen van alles onderneemt zodat je niet langer spelbreker bent

Kortom, met een rechtere grote teen sta je sterker in het leven en ben je gelukkig!

Hou je voeten actief, train ze en kom van je scheve teen af

Met de Online Training Hallux Valgus bereik je dit. Aan de hand van meer dan 50 oefeningen train je stap voor stap je grote teen zodat deze weer recht (er) komt te staan. 


En weet je wat nou zo leuk is? Iedereen kan het. Het enige wat je nodig hebt is een klein beetje discipline. 

Volg de Online Training Hallux Valgus en....

 • Je grote teen gaat rechter staan
 • Je loopt weer fijn
 • Je voeten worden smaller en mooier
 • Je hele houding verbetert
 • Je hebt geen koude voeten meer

Dit mag je van de Online Training Hallux Valgus verwachten:

50+

Instructie video`s

9

Modules

3000+

Deelnemers

Dit zeggen andere deelnemers over de online training:

De training is gebaseerd op heel veel wetenschappelijke studies en dat maakt het ook zo waardevol. En de kosten vind ik niet hoog. Zie het als de aanschaf van een paar schoenen.

Gina de Haan, podoposturaal therapeute Amsterdam

Arjan Steehouder

"Het lukt prima. De grote teen rechts komt langzaam maar zeker iets meer naar links, dus gaat meer naar voren wijzen en komt ook rechter te liggen."

Arine Fijn

"De voeten gaan goed! In training voor de Kustmarathon in Zeeland 7 oktober en geen enkele pijn meer aan mijn grote teen. Soms merk ik dat de teen wat stijfjes wordt en dan draai ik 'm even los."

Els Wimmers

"Bedankt voor de voetoefeningen. Deze had ik wel 20 jaar eerder willen hebben. Ben pas aan de slag ermee en zie nu al resultaat omdat er al weer wat beweging komt in die stijve scheve dikke linkerteen."

Ik ben nu een half jaar bezig en heb veel baat bij de oefeningen. Het is een goed opgezet programma. Ik kan deze training voor de hallux valgus echt aanraden." 

Yvonne van der Helm, huisarts Nieuwegein.

Annemieke Koppens

"Nu al dank je wel! Na jaren heb ik eindelijk antwoord op de vraag of er oefeningen bestaan die mij helpen voorkomen dat ik onder 't mes moet ivm de hallux valgus. Ik snap werkelijk niet waarom een operatie wordt besproken en geen alternatieven."

Eugenie Rietbergen

"Ik wil jullie even laten weten dat ik heel enthousiast ben over de cursus."

Nettie van Dijk

"Dank jullie wel! Ik ben meteen begonnen met de oefeningen.

Ik ben vooral heel erg blij met het vooruitzicht dat het niet alleen maar bergafwaarts kan gaan met mijn overgeërfde hallux valgus."

Ik heb heel lang last gehad van mijn voeten bij het hardlopen. Er was een moment, dat ik dacht, ik stop ermee. Dit gaat zo niet langer. Ik ben al een tijd bezig met de oefeningen van Voetentraining en ik moet zeggen, ik heb geen klachten meer. Heel bijzonder dat je geen pijn meer hebt bij het lopen.

Agnes Schipper, marathonloopster, Utrecht

Voor minder dan een paar nieuwe schoenen ben je van je scheve teen af


Hallux valgus online training
€ 197,-

Online Training Hallux valgus

De online training kan je zelfstandig doen. Een consult is mogelijk bij een Erkend Voetentrainer. Hou rekening met kosten voor oefenmaterialen.
scheve teen training

Dit zijn je voetentrainers:

 Cocky Hoogeveen

Fysiotherapeut en podoposturaal therapeut

 Yvonne Bontekoning

Voetkundige en bewegingsanalist

Voor wie is de online training bedoeld en voor wie zeker niet?

Als jij een scheve teen hebt en je weet dat het erger wordt (dat ken je van je moeder) dan is het nu tijd om er wat aan te doen. Dat betekent dat je gemotiveerd bent. En dat is ook nodig want het vergt wel enige oefening. Maar als jij elke dag gestructureerd de training volgt dan heb je snel een rechtere teen. 


Maar...

Als jij zoiets hebt van "nou, ik zie wel hoe het gaat lopen, ik red me wel" dan is deze online training niet geschikt voor jou. Misschien kun je dan beter nu je laptop dichtklappen.


Misschien zit je nog met vragen


"Ik heb helemaal geen tijd om dagelijks te oefenen"

Het kost je een kwartier tot 20 minuten, 3x per week. Dat is niet veel tijd als je ziet wat je ervoor terugkrijgt. Geen last meer van je voeten; dat is toch wat tijd waard! Bovendien, je kan de oefeningen doen terwijl je zit te werken achter je bureau of tv/netflix zit te kijken!


"Maar ik heb die 4 gratis oefeningen, dat is toch genoeg?"

Helaas, was het maar zo makkelijk. De vele verschillende oefeningen in het programma zorgen er juist voor dat de training effect heeft. Voor echt resultaat zijn de 4 oefeningen te weinig.


"Ik vind het nogal veel geld"

Kijk vooral naar wat het je waard is. Zonder pijn lopen kent eigenlijk geen prijs, toch? En de training kost niet meer dan een paar mooie schoenen.


"Ik heb knobbel, helpt de training dan ook?"

Het trainingsprogramma helpt je beslist om de knobbel te verminderen. Maar vooral om te voorkomen dat je teen scheef gaat staan met alle ellende van dien.


"Ik weet niets van computers"

Maar dat hoeft ook helemaal niet. Misschien kan iemand je helpen om in te loggen en vervolgens kan je overal het programma openen. Op je tablet, telefoon of computer.


"Ik heb het idee dat er niets meer aan mijn scheve teen gedaan kan worden?"

Zit er nog beweging in het gewricht van de grote teen? Dan is de training ook voor jou geschikt. Meestal heb je nog wat beweging hoor. Maar wanneer er geen enkele beweging meer is, zal de scheefstand niet veranderen, ook al ga je oefenen. In alle andere gevallen is abuluut winst te behalen. Als er geen beweging meer zit in het gewricht is het natuurlijk wel mogelijk de voetspieren te versterken. Dat is altijd goed! 

Train je teen weer recht (er)

We hebben de Online Training Hallux Valgus speciaal ontwikkeld om de voetspieren te versterken en de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Hierdoor wordt de scheve grote teen recht(er). Op de foto zie je de voeten van een 60 jarige dame voor en na 1 jaar oefenen.


Dit is geen ongewoon resultaat. Wil je van je scheve teen af begin dan nu met de Online Training.


Train je voeten, want het is helemaal niet nodig om last te hebben of te krijgen van je voeten! 


Succes,

Cocky en Yvonne


PS Wil je van je scheve teen af? Dat kan door gestructureerd te trainen (een aantal minuten per dag). Meld je nu aan voor de Online Training Scheve Teen.