arrow_drop_up arrow_drop_down
23 oktober 2019 

Spreidvoet oefeningen: wat zijn de voordelen?

Spreidvoet. Als je daar last van hebt is het goed om oefeningen te doen.

Dankzij structureel oefenen vermindert of verdwijnt de pijn onder je voorvoet en maak je je voorvoet sterker. Maar hoe pak ik dat aan? Waar haal ik oefeningen vandaan? Horen we je denken. Hier hoef je niet langer je hoofd over te breken.

Cocky en Yvonne van Voetentraining maakten namelijk de Online Training Metatarsalgie (ander woord voor spreidvoet en doorgezakte voorvoet). Deze training bestaat uit 7 modules vol met uitleg en oefenvideo’s. Je kunt zo aan de slag!

Zo kom je van je spreidvoet af

De Online Training Metatarsalgie bied je vele voordelen. Tijdens de eerste 3 modules krijg je meer gevoel in je voeten, waardoor je makkelijker staat en loopt. Je ervaart dat je weer volledig de controle krijgt over de bewegingen die je met je voeten maakt. In module 4 tot en met 7 verbeter je de stand en de spieren in je voorvoet. Aan het eind van de spreidvoet training:

  • is de pijn onder je voorvoet flink verminderd of helemaal weg;
  • sta je steviger
  • loop je gemakkelijker en beter
  • is je voorvoet smaller
  • is het eelt vermindert of helemaal weg

Lees hier meer over de spreidvoet behandeling

Gratis oefeningen

Wil je kijken of jij met oefenen aan je voeten kan werken? Of dat voor jou werkt? Klik dan hieronder voor onze 4 gratis oefeningen voor metatarslagie.

Direct naar gratis oefeningen metatarsalgie

Wil je op de hoogte worden gehouden van tips? Like dan onze Facebookpagina Metatarsalgie. Hier komen wekelijks adviezen voorbij. We bieden je ook de mogelijkheid te praten met lotgenoten die net als jij kampen met spreidvoet. Hiervoor maakten we de Facebook groep voor metatarsalgie aan. Stel hierin vooral je vragen. De specialisten van Voetentraining kijken namelijk mee en beantwoorden deze.

Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Reactie plaatsen