Oefenmaterialen voor Voetentraining

Ga je met de gratis oefeningen beginnen? Dan heb je in eerste instantie alleen een massage balletje nodig. (Maar met een oude tennisbal kan het ook).


Heb je een van onze online trainingen besteld? Kijk dan in je eigen online training welke oefenmaterialen voor jou geschikt zijn. Dit vind je in de inleiding, inclusief linkje om te bestellen.

Kijk hieronder voor de losse oefenmaterialen
Voetentraining werkt samen met Alprovi. Dit fijne bedrijf verzorgt de bestellingen van Voetentraining. Kortingscodes die Voetentraining geeft, zijn niet van toepassing bij Alprovi. Kijk hieronder voor het bestellen van losse oefenmaterialen.

Los verkrijgbaar:  

Massage balletjes

Set van 2 stuks

€ 5.80

wiggen, voetentraining

Wiggen

Set van 3 stuks

€ 13,50

Mini band

Tera band

€ 2.10

Wandelwol

Zakje 20 gram

€ 9.95

Voetentraining

Teensokken

Diverse modellen

Vanaf € 12,95

Voetentraining

Oefenband (Groot elastiek)

Flexaband 2.5 meter

€ 6,25

Voetentraining

Easy Tape

Diverse kleuren

€ 7.25

massagekruis-voetentraining

Massagekruis

1 stuk

€ 7,50

Tape of tapingloop? Teenspreiders of correct toes? We leggen in de filmpjes uit welke je nodig hebt.


Type teenspreiders

Correct Toes

Correct Toes is een ideaal hulpmiddel om een Hallux Valgus (grote scheve teen) te verbeteren. Correct Toes Original is een zacht en flexibel siliconen hulpmiddel van hoge kwaliteit, voor het bevorderen de stand van de tenen en verbeteren daarmee de voetenfunctionaliteit. 

Dit is een duurdere, maar betere variant dan de 'gewone' correct toes. Verkrijgbaar in diverse maten.

€ 62,95

Teenspreiders 

Teenspreiders zijn een zacht siliconen hulpmiddel, deze bevorderen de stand van de tenen en verbeteren daarmee de voeten functionaliteit. Van een scheve naar een rechte grote teen zonder operatie of van een klauw- of hamerteen naar een vlakke teen.€ 22,50

Teen ondersteuners

Tapingloops

Taping loops zijn banden die de stand van de teen corrigeren en zo het scheef groeien van de teen corrigeren. Deze kunnen worden gedragen onder de sokken of zonder sokken en je kunt ze in bijna alle schoenen dragen. 

€ 14,95

Epitact

De Epitact heeft een spalkje aan de zijkant van de teen en trekt de teen weer in een meer correcte stand. De Epitact corrigerende orthese geeft steun en verlichting van de pijn die de Hallux Valgus veroorzaakt.

€ 34.95

arrow_drop_up arrow_drop_down