Klanten vinden dit van voetentraining

Klantverhalen 

Dit vinden anderen van de online trainingen van Voetentraining:

“Zeer duidelijke filmpjes. Heldere opbouw in modules.”

Romina Schut, Rijswijk, traint sinds mei 2017

Hanny Meeuwsen uit Middelburg (traint sinds april 2017): "Ik had al twee jaar pijn. Ik heb geleidelijk mijn steunzolen, die ik binnen en buiten droeg, afgebouwd en heel veel oefeningen met de voeten gedaan. Ik loop vrijwel iedere dag een kwartiertje op blote voeten op gras. Mijn teen is categorie C.  Het hardlopen is met mate mogelijk, mijn achillus pees is heel kort dus dat gaat moeilijker. Ik heb beslist weer meer moed om beter en vaker mijn oefeningen te doen. Bedankt hiervoor! Jullie doen goed werk. Mijn redding was; steunzolen weg en blote voeten zoveel als kan."


Nellie Berkers uit Nijmegen (traint sinds maart 2017): “De training is zo opgezet dat ik het prima alleen kan doen. De

oefeningen worden op de video’s duidelijk voorgedaan en uitgelegd. De

uitleg en achtergrondinformatie vind ik fijn.” 


Tineke Rijpkema uit Hoogkarspel (traint sinds februari 2017): “De video-tjes zijn duidelijk. Fijn dat je met de video`s mee kan doen. Zonder deze video`s is de training minder secuur.”

Wij krijgen heel vaak leuke reacties via Facebook of mail. Hier een paar reacties:

Ik vind de training waardevol omdat ik nog niet eerder ondersteuning gevonden heb anders dan steunzolen. Vrij snel heb ik de voordelen van de verzorging en training van de voeten ervaren.”
“Grotendeels overzichtelijk, je kunt het meedoen met een video.”
“Veel suggesties om oefeningen te doen voor mijn voeten. Uitgebreid programma en duidelijke uitleg. Of het de prijs waard is, kan ik nog niet zeggen. Daarvoor ben ik nog te kort bezig. Als de knobbel werkelijk kleiner wordt en de teen rechter gaat staan, vind ik het de prijs wel waard van de training. Dit weet ik pas over een haf jaar waarschijnlijk.”
“Eindelijk iets wat je kunt doen ipv wachten op wat er gebeuren gaat.”
“Video’s met oefeningen die je na kunt doen. En diversiteit aan oefeningen.”
“Duidelijke instructiefilmpjes”
“Flexibele voeten”
“De oefeningen worden duidelijk voorgedaan en uitgelegd. De uitleg en achtergrondinformatie vind ik fijn.”
“Zeer goede uitleg bij alle oefeningen. Vriendelijke persoonlijke toon. Variatie in de oefeningen. Plus een snelle reactie op vragen.”
“Gemakkelijk te volgen als je discipline hebt.”
“Je kunt nu zelf aan het werk. En het idee erachter, trainen van de spieren spreekt me erg aan.”

Dit zeggen de deelnemers over de online training:

online training klantervaringen

Arjan Steehouder

Het lukt prima. de grote teen rechts komt langzaam maar zeker iets meer naar links, dus gaat meer naar voren wijzen en komt ook rechter te liggen.

online training klantervaringen

Paula Frederiks

Ik ben nog steeds enthousiast bezig met de trainingen. Ik ben bezig met module 8. Het gaat goed in die zin dat ik geen pijnlijke voeten meer heb. Ik gebruik geen steunzolen meer en loop heel vele op minimalistische schoenen.

online training klantervaringen

Els Wimmers

Bedankt voor de voetoefeningen deze had ik wel 20 jaar eerder gehad willen hebben. We moeten nu proberen te repareren. Ik ben blij met jullie voetentraining instructies. Ben pas aan de slag ermee en zie nou al resultaat omdat er al weer wat beweging komt in die stijve scheve dikke linkerteen.

online training klantervaringen

Arine Fijn

De voeten gaan goed! In training voor de Kustmarathon in Zeeland 7 oktober en geen enkele pijn meer aan mijn grote teen. Soms merk ik dat de teen wat stijfjes wordt en dan draai ik 'm even los.

online training klantervaringen

Hedy Meulendijks

Het trainen van de voetspieren vergt discipline en dat laat nogal eens te wensen over. Geen verassing voor jullie denk ik. Het gaat dus langzaam maar ik zie de stand van de grote teen wel iets veranderen dus het heeft effect.

online training klantervaringen

Annemieke Koppens

Nu al dank je wel! Na jaren heb ik eindelijk een antwoord op de vraag of er oefeningen bestaan die mij wellicht zouden kunnen gaan helpen voorkomen dat ik onder t mes moet ivm de hallux valgus. Ik snap werkelijk niet waarom alleen een operatie in beeld komt en geen alternatieven worden besproken bij de orthopedisch chirurgen die ik heb bezocht.

online training klantervaringen

Eugenie Rietbergen

Ik wil jullie even laten weten dat ik heel enthousiast ben over de cursus.

online training klantervaringen

Nettie van Dijk

Dank jullie wel! Ik ben meteen begonnen met de oefeningen.

Ik ben vooral heel erg blij met het vooruitzicht dat het niet alleen maar bergafwaarts kan gaan met mijn overgeërfde hallux valgus.