Ik heb pijn onder mijn voorvoet. Hoe kom ik daarvan af?

Wil je nu af van je voorvoetklachten?

Metatarsalgie, je kan er wat aan doen!

Dit zeggen onze deelnemers over onze online trainingen

Paula van Ruitenbeek over de online training metatarsalgie

metatarsalgie voetentraining resultaat

Alfred Limbeek (54 jaar) heeft minder last van pijnlijke voeten tijdens en na het werk.

“Ik ben blij dat ik de training voor metatarsalgie heb gedaan. Ik oefende om de dag een half uur en voelde al snel dat de pijn onder mijn voorvoeten afnam. Het losmaken van de voeten en het stimuleren van de voorste voetboog vond ik prettig om te doen. Die oefeningen hebben voor mijn gevoel echt goed geholpen. 


De voorvoetpijn is een stuk minder. Dat is heel prettig. Pijnlijke voeten na een dag werken komen minder vaak voor. Mijn voeten zijn door de training 1,5 centimeter kleiner geworden. Daardoor kan ik mijn motorlaarzen weer goed aan. Erg fijn, want ik rijd graag motor.”


Ik had ook regelmatig pijn in mijn onderrug tijdens het lopen en staan. Hier heb ik nu minder vaak last van. Door de training let ik een stuk beter op mijn houding.”

Ik ben heel enthousiast over de training. Ik raad het iedereen aan."

Ik wil jullie complimenteren met de nieuwe Online Training Metatarsalgie. Wat hebben jullie dat mooi opgebouwd en neergezet!  Ik hou enorm van achtergrondinformatie en het waarom van trainen etc. Heel mooi dat ik dat ook allemaal in dit programma vindt, en ook heel fijn is de meedoe video, waar je achter elkaar de oefeningen op video hebt staan.

Alice Sanders, Amsterdam

Ik ben erg blij met jullie Online Training Metatarsalgie. Ik heb meer aandacht voor mijn voeten en wat er gebeurt als je loopt. De oefeningen worden goed en rustig uitgelegd en zijn goed te doen. Ik vind ze zelfs leuk om te doen. En als belangrijkste: de pijn in mijn voet is aanmerkelijk minder geworden! 

Tannetje Koning, Amsterdam

Ik was benieuwd naar de opbouw van de Online Training Metatarsalgie en ze overtreft mijn verwachtingen : degelijk, onderbouwd, helder en klaar.  

Rafael Stevens, Aarschot (België)

Ik wil even m’n goede nieuws met jullie delen. Begin vorig jaar had mijn podoloog mij geadviseerd om de 4 gratis oefeningen te gaan doen. Vanaf november 2019 ben ik met de Online Training  Metatarsalgie begonnen. Vandaag was ik weer bij de podoloog en zij vond mijn voetspieren veel sterker geworden😃. Groot verschil met laatste keer. Ik ben nu met module 4 bezig. Het valt soms niet mee om je aan de training te houden, maar als je zo goed resultaat hebt, stimuleert dat weer enorm. Dus dank je wel! Ik ben ook ontzettend blij met jullie initiatief. Het geeft hoop, omdat je zelf aan de slag kunt en verbeteringen ervaart. Voor die tijd voel je je eigenlijk als een soort van slachtoffer, nu heb je invloed op je probleem 😃.

Paula
De training is gebaseerd op heel veel wetenschappelijke studies en dat maakt het ook zo waardevol. En de kosten vind ik niet hoog. Zie het als de aanschaf van een paar schoenen.


Gina de Haan, podoposturaal therapeute, Amsterdam

Ik ben nu een half jaar bezig en heb veel baat bij de oefeningen. Het is een goed opgezet programma. Ik kan de trainingen van Voetentraining echt aanraden." 

Yvonne van der Helm, huisarts Nieuwegein

Wil jij weten of je last hebt van metatarsalgie?

En hoe jij daar zelf wat aan kan doen?

Bekijk het filmpje.

Je ziet niet veel van voorvoetpijn aan de buitenkant van de voet. 

Maar je hebt wel veel eelt onder je voorvoet

.

Heb jij last van metatarsalgie, voorvoetpijn?

Voetentraining cocky en yvonne

Heb jij pijn aan de onderkant van je voet? En dan vooral aan de voorkant? Dan heb jij last van metatarsalgie. 

Metatarsalgie, spreidvoet, doorgezakte voet: het heeft allemaal met elkaar te maken. De pijn is erg. Je voelt het als je staat en bij iedere stap die je zet.  Vaak heb je het gevoel dat je op je botjes loopt. 

Voorvoetklachten komen heel veel voor. De klachten nemen in de loop van de tijd toe. Het gaat niet vanzelf over. 


Wij zijn Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen van Voetentraining. We ontwikkelden de Online Training Metatarsalgie, waarin voeten en voetspieren getraind worden. Getrainde voeten en sterke voetspieren voorkomen de pijnlijke gevolgen van metatarsalgie.

Overal trainen, waar en wanneer je wilt. Op je computer, tablet, zelfs je telefoon. Train je voetspieren sterk.


De pijn in je voorvoet wordt minder en verdwijnt met ons complete oefenprogramma Online Training Metatarsalgie.

Eindelijk lopen zonder pijn

Weer leuke schoenen aan

Niet aan je voeten denken

3000+

Deelnemers online trainingen 

70.000
Downloads gratis oefeningen
300+

Deelnemers per webinar

60.000

Maandelijks bezoekers site

Online Training Metatarsalgie

Bekijk het filmpje

Eerst een paar oefeningen proberen?

  • Ontvang nu 4 gratis oefeningen voor voorvoetpijn/metatarsalgie
  • Duidelijke tekst en uitleg 
  • Makkelijke oefeningen, iedereen kan het
  • Voorkom pijn en meer klachten

Het losmaken van je grote teen

Heb jij voetklachten? Dan is deze basisoefening van Voetentraining iets voor jou. Maak 's ochtends je grote teen los, dan loop je de hele dag makkelijker!