Al jaren pijn in je voorvoet? Er is wel wat aan te doen!


"Eenvoudig van metatarsalgie af door je voet te trainen"

Online Training Metatarsalgie

Je hebt nooit meer last van een doorgezakte voet (metatarsalgie) door simpelweg deze oefeningen te doen. Een beetje discipline elke dag en je loopt zonder moeite of pijn weer op sterke voeten. Draag gerust weer je allerfijnste schoenen. 

Heb jij metatarsalgie en herken jij het volgende?

 1. Je kunt nooit eens een lekkere wandeling maken omdat je voet altijd zeer doet 
 2. Ook als je niet loopt, denk je voortdurend aan je lelijke voeten 
 3. Je verlangt eigenlijk altijd naar een stoel: je wil niet staan 
 4. Je kunt nooit eens een dagje shoppen 
 5. Je bent altijd en altijd moe

Ach, het valt wel mee, denk je nu. Je wilt geen zeurpiet zijn, al heb je wel gekeken naar hulpmiddelen zoals schoenen met demping of steunzolen.

Maar weet je wat nu het ergste is? Deze hulpmiddelen kunnen de pijn weliswaar draaglijker maken, maar als je er niets aan doet, wordt de metatarsalgie niet meer beter. 


Wat nu? Lees verder...

Gelukkig hoeft dit voor jou niet zo te zijn

Wat zou het voor jou betekenen als je:


 • Geen klachten meer hebt van van je doorgezakte voet
 • Weer al je schoenen past (ook je favoriete)
 • Weer met blote voeten in slippers loopt en geniet van het mooie weer
 • Lekker een paar uur wandelt zonder zere voeten
 • Weer met anderen van alles onderneemt zodat je niet langer spelbreker bent

Kortom, met een voet die weer gezond is, sta je sterker in het leven.

Hou je voeten actief, train ze en kom van je metatarsalgie af

Met de Online Training Metatarsalgie bereik je dit. Aan de hand van meer dan 50 oefeningen train je stap voor stap je voorvoet zodat de metatarsalgie (grotendeels) verdwijnt.

En weet je wat nou zo leuk is? Iedereen kan het. Het enige wat je nodig hebt is een klein beetje discipline.

Volg de Online Training Metatarsalgie (doorgezakte voorvoet) en....

 • De boog in je voorvoet  herstelt
 • Je loopt weer fijn
 • Er is minder eeltvorming onder je voeten
 • Je hele houding verbetert
 • Je hebt geen koude voeten meer

Dit mag je van de Online Training Metatarsalgie verwachten:

7

Module's

35+

Oefenvideo's

30+

 Informatieve video's

12+

Mee doen video's

Ervaringen van deelnemers over de Online Training Metatarsalgie

Alice Sanders, Amsterdam
"Ik wil jullie complimenteren met de nieuwe online training Metarsalgie. Wat hebben jullie dat mooi opgebouwd en neergezet!  Ik hou enorm van achtergrondinformatie en het waarom van trainen etc. Heel mooi dat ik dat ook allemaal in dit programma vind. Heel fijn zijn de meedoe video's, waar je achter elkaar de oefeningen gewoon mee kan doen."
Tannetje Koning, Harskamp
"Ik ben erg blij met jullie Online Training Metatarsalgie. Ik heb meer aandacht voor mijn voeten en wat er gebeurt als je loopt. De oefeningen worden goed en rustig uitgelegd en zijn goed te doen. Ik vind ze zelfs leuk om te doen. En als belangrijkste: de pijn in mijn voet is aanmerkelijk minder geworden!"
Rafael Stevens, Aarschot (België)
"Ik was benieuwd naar de opbouw van de Online Training Metatarsalgie en ze overtreft mijn verwachtingen : degelijk, onderbouwd, helder en klaar."

Paula

Ik wil even m’n goede nieuws met jullie delen. Begin vorig jaar had mijn podoloog mij geadviseerd om de 4 gratis oefeningen te gaan doen. Vanaf november 2019 ben ik met de Online Training  Metatarsalgie begonnen. Vandaag was ik weer bij de podoloog en zij vond mijn voetspieren veel sterker geworden😃. Groot verschil met laatste keer. Ik ben nu met module 4 bezig. Het valt soms niet mee om je aan de training te houden, maar als je zo goed resultaat hebt, stimuleert dat weer enorm. Dus dank je wel! Ik ben ook ontzettend blij met jullie initiatief. Het geeft hoop, omdat je zelf aan de slag kunt en verbeteringen ervaart. Voor die tijd voel je je eigenlijk als een soort van slachtoffer, nu heb je invloed op je probleem 😃."

Honderden tevreden deelnemers gingen je voor in onze eerste online training, die tegen een scheve grote teen (hallux valgus). Dit zeggen deelnemers erover: 

De training is gebaseerd op heel veel wetenschappelijke studies en dat maakt het ook zo waardevol. En de kosten vind ik niet hoog. Zie het als de aanschaf van een paar schoenen.

Gina de Haan, podoposturaal therapeute Amsterdam

Arjan Steehouder

"Het lukt prima. De grote teen rechts komt langzaam maar zeker iets meer naar links, dus gaat meer naar voren wijzen en komt ook rechter te liggen."

Arine Fijn

"De voeten gaan goed! In training voor de Kustmarathon in Zeeland 7 oktober en geen enkele pijn meer aan mijn grote teen. Soms merk ik dat de teen wat stijfjes wordt en dan draai ik 'm even los."

Els Wimmers

"Bedankt voor de voetoefeningen. Deze had ik wel 20 jaar eerder willen hebben. Ben pas aan de slag ermee en zie nu al resultaat omdat er al weer wat beweging komt in die stijve scheve dikke linkerteen."

Ik ben nu een half jaar bezig en heb veel baat bij de oefeningen. Het is een goed opgezet programma. Ik kan deze training voor de hallux valgus echt aanraden." 

Yvonne van der Helm, huisarts Nieuwegein.

Annemieke Koppens

"Nu al dank je wel! Na jaren heb ik eindelijk antwoord op de vraag of er oefeningen bestaan die mij helpen voorkomen dat ik onder 't mes moet ivm de hallux valgus. Ik snap werkelijk niet waarom een operatie wordt besproken en geen alternatieven."

Eugenie Rietbergen

"Ik wil jullie even laten weten dat ik heel enthousiast ben over de cursus."

Nettie van Dijk

"Dank jullie wel! Ik ben meteen begonnen met de oefeningen.

Ik ben vooral heel erg blij met het vooruitzicht dat het niet alleen maar bergafwaarts kan gaan met mijn overgeërfde hallux valgus."

Ik heb heel lang last gehad van mijn voeten bij het hardlopen. Er was een moment, dat ik dacht, ik stop ermee. Dit gaat zo niet langer. Ik ben al een tijd bezig met de oefeningen van Voetentraining en ik moet zeggen, ik heb geen klachten meer. Heel bijzonder dat je geen pijn meer hebt bij het lopen.

Agnes Schipper, marathonloopster, Utrecht

Voor minder dan een paar nieuwe schoenen ben je van je metatarsalgie  af!

Prijs: € 157,-

Online Training Metatarsalgie

Hou rekening met kosten oefenmaterialen ongeveer € 35,-  

Je kunt deze training helemaal zelfstandig doen, maar mocht je begeleiding willen, neem dan een consult bij een Erkende Voetentrainer.  

Dit zijn je voetentrainers:

 Cocky Hoogeveen

Fysiotherapeut en podoposturaal therapeut

 Yvonne Bontekoning

Voetkundige en bewegingsanalist

Voor wie is de online training bedoeld en voor wie zeker niet?

Als jij metatarsalgie hebt en je weet dat het misschien erger wordt, dan is het nu tijd om er wat aan te doen. Dat betekent dat je gemotiveerd bent. En dat is ook nodig, want het vergt wel enige oefening. Maar als jij elke dag gestructureerd de training volgt dan heb je snel een herstelde voorvoetboog.


Maar...

Als jij zoiets hebt van "nou, ik zie wel hoe het gaat lopen, ik red me wel" dan is deze online training niet geschikt voor jou. Misschien kun je dan beter nu je laptop dichtklappen.


Misschien zit je nog met vragen


“Ik heb helemaal geen tijd om dagelijks te oefenen.” 

Het kost je een kwartier tot 20 minuten, 3x per week. Dat is niet veel tijd. En als je ziet wat je ervoor terugkrijgt: geen last meer van je voeten, dat is toch wat tijd waard? Bovendien: je kunt de oefeningen doen terwijl je zit te werken achter je bureau of als je tv of Netflix zit te kijken!


"Maar ik heb die 4 gratis oefeningen, dat is toch genoeg?"

Helaas, was het maar zo makkelijk. De vele verschillende oefeningen in het programma zorgen er juist voor dat de training effect heeft. Voor echt resultaat zijn de 4 oefeningen te weinig.


"Ik vind het nogal veel geld"

Kijk vooral naar wat het je waard is. Zonder pijn lopen kent eigenlijk geen prijs, toch? En de training kost niet meer dan een paar mooie schoenen.


“Ik heb al jaren pijn in mijn voorvoet, ik heb het idee dat er bij mij niets meer aan de metatarsalgie gedaan kan worden?”

We zien in onze praktijk vaak mensen met pijn in hun voorvoet waar ze een 6 of een 7 aan geven, maar die er toch mee blijven doorlopen omdat ze het al jaren hebben en ze denken dat er 'toch niks aan te doen is'. Maar de ervaring leert juist dat onze Online Training Metatarsalgie een enorm gunstig effect heeft. Naar ons idee hoeft niemand te blijven lopen met pijn als gevolg van metatarsalgie. 


"Ik weet niets van computers"

Maar dat hoeft ook helemaal niet. Misschien kan iemand je helpen om in te loggen en vervolgens kan je overal het programma openen. Op je tablet, telefoon of computer.


“Ik heb (bijna) geen vetkussentjes meer onder mijn voorvoeten. Helpt de training dan ook?”

Zelfs als de vetkussentjes onder je voet verdwenen zijn, ga je veel profijt hebben. Je krijgt een betere houding en de steunvlakken onder je voeten verbeteren. Je gewicht komt meer op de buitenkanten van je voeten te rusten, waardoor je veel minder of geen pijn hebt.

Train je voetboog sterk(er)

We hebben de Online Training Metatarsalgie speciaal ontwikkeld om de houding te verbeteren, de voetspieren te versterken en de druk beter te verdelen over je voet. Hierdoor herstelt de voetboog, wordt de eeltvorming minder en heb je minder of geen pijn meer.

Wil je van je metatarsalgie af, begin dan nu met de Online Training.


Succes,

Cocky en Yvonne


P.S. Wil je van je metatarsalgie af? Dat kan door gestructureerd te trainen (een aantal minuten per dag). Meld je nu aan!

arrow_drop_up arrow_drop_down