Vierdaagse voorbereiden door je voeten sterk te trainen
Vierdaagse voorbereiden met Voetentraining!
09 maart 2020 
0 min. leestijd

Vierdaagse voorbereiden met Voetentraining!

Vierdaagse. Ben jij al aan het trainen? En heb je last van voorvoetpijn (metatarsalgie), maar wil je toch graag meedoen? Voetentraining gaat je helpen met de voorbereiding. Maar daarvoor hebben we jou nodig. Vandaar deze oproep!

We zoeken iemand die:

  • last heeft van metatarsalgie (ofwel voorvoetklachten);
  • meedoet met de Nijmeegse Vierdaagse 2020 (hoeveel kilometer maakt niet uit);
  • regelmatig traint als voorbereiding.

We bieden:

We vragen:

  • een wekelijks interview over je ervaringen. Zowel met betrekking tot het lopen als de online training zelf;
  • zoveel mogelijk video’s en foto’s van jezelf tijdens wandelingen en trainingen;
  • publiciteit met je voor- en achternaam en woonplaats bij foto’s en filmpjes, om te gebruiken voor de website, social media en webinars.

Geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om onder begeleiding van Voetentraining de Nijmeegse Vierdaagse te lopen? Stuur dan een e-mail naar info@voetentraining.nl met je telefoonnummer. Dan nemen we snel contact met je op!

Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse kan een zware belasting zijn voor je voeten en de rest van je houding. Daarom is het belangrijk dat je je goed voorbereidt. Met de Online Training Metatarsalgie krijg je stevigere voetspieren, een betere voetstand, een betere houding en een betere manier van lopen.

Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Reactie plaatsen