De online training van Voetentraining kost eenmalig € 197,-.
hoeveel kost een online training van voetentraining
Scheve grote teen
Cocky Hoogeveen
Scheve grote teen
06/24/2024
6 min
0

Hoeveel kost een online training van Voetentraining?

06/24/2024
6 min
0

Een online training van Voetentraining kost eenmalig € 197,-. Na aankoop heb je onbeperkt toegang via je laptop, tablet en smartphone. Je kunt altijd en overal oefenen.

De Online Training Hallux Valgus kost € 197,-

Een online training van voetentraining kost € 197

Heb je een hallux valgus, een scheve grote teen? Oefenen helpt! Met de Online Training Hallux Valgus train je de scheve teen recht(er), vermindert of verdwijnt de pijn en leer je goed staan en lopen.

De Online Training Hallux Valgus kost eenmalig € 197,-. Je doorloopt een inleiding met uitleg over je voeten, houding, juiste schoenen en hulpmiddelen zoals teenspreiders.

Verder bevat de training 8 modules met meer dan 50 oefeningen. In de meedoe-sessies hebben we de oefeningen gebundeld, zodat je ze makkelijk kunt volgen.

Neem een kijkje in de Online Training Hallux Valgus:

Bestel de Online Training Hallux Valgus via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/hallux-valgus-online-training

De Online Training Hielspoor kost € 197,-

Een online training van voetentraining kost € 197

De Online Training Hielspoor is voor iedereen met een geïrriteerde peesplaat onder de voet of pijn aan de achillespees. Je krijgt sterke, soepele voeten en een goede houding. Als je de oefeningen dagelijks doet, vermindert of verdwijnt de pijn.

De Online Training Hielspoor kost eenmalig € 197,-. De training heeft een inleiding met uitleg over je voeten, houding, schoenen en hulpmiddelen zoals tape. Verder zijn er maar liefst 7 modules met meer dan 50 oefeningen.

Aan het eind van elke module vind je meedoe-sessies. Handig als je een aantal oefeningen achterelkaar wilt doen.

Neem een kijkje in de Online Training Hielspoor:

Bestel de Online Training Hielspoor via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/onlinetraininghielspoor

De Online Training Klauw- en hamertenen kost € 197,-

Een online training van voetentraining kost € 197

Klauw- en hamertenen veroorzaken veel ongemak en pijn. En als je niets doet, verergeren de klachten. Met de Online Training Klauw- en Hamertenen pak je de pijn aan, gaan je tenen recht(er) staan en leer je goed staan en lopen.

De Online Training Klauw- en hamertenen kost eenmalig € 197,-. Eerst volg je een inleiding met uitleg over je voeten, de functie van de tenen, je houding en meer interessante informatie.

Daarna volgen 7 modules met meer dan 50 oefeningen. In de meedoe-sessies krijg je de oefeningen vlak achterelkaar. Je hoeft Cocky en Yvonne alleen maar na te doen.

Neem een kijkje in de Online Training Klauw- en Hamertenen:

Bestel de Online Training Klauw- en Hamertenen via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/onlinetrainingklauwenhamertenen

De Online Training Mortons Neuroom kost € 197,-

Een online training van voetentraining kost € 197

Heb je een stekende of branderige pijn in je voorvoet onder je derde en vierde teen? Dan heb je waarschijnlijk een beknelde zenuw op die plek, oftewel een Mortons neuroom.

Het is belangrijk dat er meer ruimte komt voor de beknelde zenuw. Dit bereik je met de oefeningen van Online Training Mortons Neuroom. Als je dagelijks oefent, vermindert of verdwijnt de pijn. Je voeten zijn sterk, soepel en je hebt een goede houding.

De Online Training Mortons Neuroom kost eenmalig € 197,-. De training bestaat uit een inleiding en 7 modules met maar liefst 50 oefeningen. Elke module bevat video's met oefeningen achterelkaar: de meedoe-sessies. Het enige wat je hoeft te doen is Cocky en Yvonne nadoen. Wel zo makkelijk.

Neem een kijkje in de Online Training Mortons Neuroom:

Bestel de Online Training Mortons Neuroom via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/onlinetrainingmortonsneuroom

De Online Training Metatarsalgie kost € 197,-

Een online training van voetentraining kost € 197

Voel je een branderige pijn onder je voorvoet? Of lijkt het alsof je op je botjes loopt? Dan heb je een doorgezakte voorvoet, oftewel metatarsalgie. De termen fat pad syndroom en spreidvoet vallen hier ook onder.

Gelukkig vermindert of verdwijnt de pijn als je de voeten en houding oefent. Daarom ontwikkelden wij de Online Training Metatarsalgie.

De Online Training Metatarsalgie kost eenmalig € 197,-. In de training vind je een inleiding en 7 modules met meer dan 50 oefeningen. In de meedoe-sessies hebben we oefeningen achterelkaar gezet. Je hoeft alleen maar mee te doen. Bij elke oefening vertellen we waarom je het doet en waar je op moet letten.

Neem een kijkje in de Online Training Metatarsalgie:


Bestel de Online Training Metatarsalgie via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/onlinetrainingmetatarsalgie?

De Online Training Hallux Limitus/Rigidus kost € 197,-

Een online training van voetentraining kost € 197

Merk je dat het gewricht van je grote teen steeds moeilijker beweegt? Dan heb je waarschijnlijk een hallux limitus. Als je niets doet, wordt dit een hallux rigidus, een verstijfde grote teen.

Daarom is het belangrijk dat je zo snel mogelijk begint met de Online Training Hallux Limitus/Rigidus. Met deze training maak je het gewricht van je grote teen soepel. Maar dat niet alleen, je krijgt ook sterke voetspieren en leert goed staan en lopen.

Ook als je al een hallux rigidus hebt, is de training nuttig. Als de rest van je voet in goede conditie is, heb je minder pijn aan je verstijfde grote teen.

De Online Training Hallux Limitus/Rigidus kost eenmalig € 197,-. De training bestaat uit een inleiding en 7 modules met zo'n 50 oefeningen. Elke module heeft meedoe-sessies, waarbij je de oefeningen in één keer achterelkaar kunt doen.


Bestel de Online Training Hallux Limitus/Rigidus via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/onlinetraininghalluxlimitusrigidus

De Online Training Tailor’s Bunion kost € 197,-


Staat je kleine teen scheef? Dat noemen we een tailor's bunion. Ter hoogte van het gewricht van de kleine teen zit vaak een pijnlijke knobbel, de bunionette. Wil je de scheefstand en de pijn aanpakken? Start dan met de Online Training Tailor's Bunion.

De Online Training Tailor's Bunion kost eenmalig € 197,-. Eerst krijg je een inleiding met uitleg over je voeten, houding, goede schoenen en hulpmiddelen. Daarna volgen 7 modules met meer dan 50 oefeningen.

Deze oefeningen zijn zó effectief dat niet alleen je scheve kleine teen recht(er) gaat staan; je krijgt ook een goede houding en manier van lopen. Daar heb je levenslang plezier van.


Bestel de Online Training Tailor's Bunion hier: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/onlinetrainingtailorsbunion

De Online Training Platvoeten kost € 149,-

Een online training van voetentraining kost € 197

Platvoeten hebben is helemaal niet erg. Tenzij je vermoeide voeten hebt of houdingsklachten, zoals knie-, heup- of rugpijn. Een platvoet heeft een verlaagde binnenboog, een hiel die naar binnen kantelt, en minder druk onder het gewricht van de grote teen.

Je pakt je platvoeten aan met behulp van de oefeningen van onze Online Training Platvoeten. De Online Training Platvoeten kost eenmalig € 149,-. Als je dagelijks oefent, krijg je sterke, soepele voeten en een goede houding. Daardoor neemt de pijn af of verdwijnt zelfs volledig.

Neem een kijkje in de Online Training Platvoeten:


Bestel de Online Training Platvoeten via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/online-training-platvoeten

De Online Training Gezonde Voeten kost € 97,-

Voorkom voet- en houdingsklachten met goed getrainde voeten. Gezonde voeten zijn de basis voor een actief en gelukkig leven. Met sterke en soepele voeten doe je alles wat je graag doet, zonder pijn.

De Online Training Gezonde Voeten kost eenmalig € 97,-. Met de oefeningen verbetert de conditie van je voeten en werk je aan een goede houding en manier van lopen.

Bekijk een kleine impressie:


Bestel de Online Training Gezonde Voeten via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/onlinetraininggezondevoeten

Download de gratis oefeningen voor jouw voetklacht

Wil je ervaren hoe het is om je voeten te oefenen? Download dan de gratis oefeningen voor jouw voetklacht:

Je voeten gezond houden?
Download de gratis oefeningen voor gezonde voeten


Reacties
Categorieën