De Opleiding Voetconsulent kun je al volgen vanaf €187,-
hoeveel kost de opleiding voetconsulent
Scheve grote teen
Cocky Hoogeveen
Scheve grote teen
07/08/2024
2 min
0

Hoeveel kost de Opleiding Voetconsulent?

07/08/2024
2 min
0

De kosten van de Opleiding Voetconsulent hangen af van het pakket dat je kiest. De basisopleiding kost € 187,-. Als je de opleiding Basis+ wilt volgen, betaal je € 297,-. Voor de complete opleiding vragen we € 449,-.

prijs opleiding voetconsulent

De Opleiding Voetconsulent Basis kost € 187,-

Kies je voor de Opleiding Voetconsulent Basis, dan krijg je voet- en houdingsoefeningen op video’s voor de meest voorkomende voetklachten en voetstanden. Denk aan de hallux valgus, klauw- en hamertenen, hielspoor, metatarsalgie en Mortons neuroom.

Bekijk een van de favoriete oefeningen uit de Opleiding Voetconsulent:

Je ontvangt de oefeningen ook digitaal als hand-out, zodat je cliënten thuis aan de slag kunnen. Daarnaast leer je hoe je hulpmiddelen zoals teenspreiders en tape toepast. Tot slot ben je van harte welkom je aan te sluiten bij ons partnerprogramma. Voor dit alles betaal je slechts € 187,-.

Neem deel aan de Opleiding Voetconsulent Basis via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/opleiding-voetconsulent-basis

De Opleiding Voetconsulent Basis + kost € 297,-

De Opleiding Voetconsulent Basis+ biedt alles wat de Opleiding Voetconsulent Basis bevat, plus een uitgebreide E-learning. Je leert de anatomie van elke voetklacht kennen en krijgt specifieke kennis over schoenen, inclusief hardloopschoenen, minimalistische schoenen en steunzolen.

prijs opleiding voetconsulent

Daarnaast ben je welkom in onze community, waar je direct contact hebt met de docent en medestudenten. We leren je ook hoe je jezelf promoot als Voetconsulent, zodat cliënten je weten te vinden. Je betaalt € 297,- voor de Opleiding Voetconsulent Basis +.

prijs opleiding voetconsulent

Neem deel aan de Opleiding Voetconsulent Basis + via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/opleiding-voetconsulent-voetentraining-zonder-praktijkdagen

De Opleiding Voetconsulent Compleet kost € 449,-

Kies je voor de Opleiding Voetconsulent Compleet, dan krijg je alles uit de Basis+ opleiding, inclusief twee leerzame praktijkdagen via Zoom. Tijdens deze praktijkdagen werk je onder begeleiding van de docent aan de oefeningen en theorie uit de e-learning.

Deze complete opleiding is geaccrediteerd door Procert, Kabis en ADAP, wat betekent dat je punten ontvangt.

prijs opleiding voetconsulent

De Opleiding Voetconsulent Compleet kost € 449,-. Je krijgt bovendien korting op de terugkomavonden waar we alle kennis nog eens opfrissen en nieuwe inzichten met je delen.

Neem deel aan de Opleiding Voetconsulent Compleet via deze link: https://winkel.voetentraining.nl/checkout/opleiding-voetconsulent-voetentraining

In deze video vertel ik waarom de Opleiding Voetconsulent zo waardevol is voor je praktijk:

Lees hier meer over de Opleiding Voetconsulent

Medisch pedicure Bettie Festen vertelt over haar positieve ervaringen als Voetconsulent  

Geef deze gratis oefeningen direct mee aan je cliënt!

Ben je benieuwd hoe het is oefeningen mee te geven aan je cliënten en waarom het een waardevolle aanvulling voor je praktijk is? Probeer het zelf uit met vier gratis oefeningen die je direct kunt gebruiken.

Download hier de 4 gratis oefeningen

Hoeveel kost de Opleiding Voetconsulent?

De kosten voor de Opleiding Voetconsulent variëren afhankelijk van het gekozen pakket. De basisopleiding kost € 187. Voor de Basis+ opleiding betaal je € 297. De complete opleiding kost € 449. 

Reacties
Categorieën