Wie kan je bellen als je last hebt van je voeten?
Wie kan ik bellen als ik last heb van mijn voeten?
20 juni 2022 
1 min. leestijd

Wie kan ik bellen als ik last heb van mijn voeten?

Wie kan je bellen voor je voetklachten? Cocky Hoogeveen, een van de initiatiefneemsters van Voetentraining, geeft gratis advies. Dit doet zij iedere vrijdag van 09:00 uur tot 11:00 uur. Cocky: “Het is de missie van Voetentraining om zoveel mogelijk mensen voet- en houdingsadvies te geven. Niemand hoeft last te hebben van zijn of haar voeten!”

Stel al je voetenvragen!

Loop jij al lang rond met pijn in je voeten? Is wandelen, hardlopen en staan pijnlijk? Word je ’s nachts wakker van de pijn? Krijg je ook pijn in andere plekken in je lichaam? Begrijpelijk dat je daar moedeloos van wordt!

Aan Cocky kun je al je voetenvragen stellen. Samen zoeken jullie naar de oorzaak en de juiste aanpak van de voetklachten. Voetentraining hielp de afgelopen jaren al heel veel mensen met voetklachten. Hier kun je de reviews bekijken.

Zo bereid je je voor op het telefoongesprek

Stuur een e-mail naar info@voetentraining.nl om je aan te melden. In deze e-mail geef je ook aan wat voor voetklacht je hebt en welke vragen je hebt. Plaats in de bijlage eventueel een voetenfoto. Filmpjes kun je sturen via WeTransfer.

Het is de bedoeling dat je zelf belt naar Cocky. Het gesprek duurt 15 minuten. Eventueel plan je met Cocky een vervolggesprek in. Daarin bespreek je bijvoorbeeld wat de vorderingen zijn.

Pijn in voeten

Pijn in voeten kan door meerdere zaken komen: instabiele voetstand, onjuiste houding, verkeerde schoenen, lopen met naar binnen of naar buiten gekantelde voeten, holvoeten, platvoeten, doorgezakte voorvoet, ziekten zoals reuma of diabetes, overbelasting, overgewicht, enzovoort. Alleen als je de oorzaak weet pak je de voetklacht écht aan.

Voetentraining helpt je bij het vinden van de oorzaak. Dit doe je met behulp van een online training die gaat over jouw voetklacht: hielspoor, hallux valgus, metatarsalgie, mortons neuroom, hallux limitus/rigidus en tailor’s bunion.

Daarnaast bezoek je (optioneel) een Erkend Voetentrainer. Dit zijn fysiotherapeuten en oefentherapeuten die de Opleiding Voetentrainer hebben afgerond. Deze therapeut geeft je persoonlijk voet- en houdingsadvies en tips voor de oefeningen.

4 gratis voetoefeningen downloaden?

Wil je kennis maken met Voetentraining? De ideale manier hiervoor is natuurlijk: beginnen met trainen! En dat kan met onze 4 gratis oefeningen. Ga naar de downloadpagina van:

Veel succes met oefenen!

Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Gabriela Guzman
Door

Gabriela Guzman

op 27 Feb 2023

Van hoe laat tot hoe laat is de spreekuur en naar welk telefoonnummer moet er gebeld worden?

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 03 Mar 2023

Bedankt voor je bericht. Het telefonisch spreekuur is elke vrijdag van 9 tot 11. Via info@voetentraining.nl kun je een afspraak inplannen.

Reactie plaatsen