Hoe weet ik welke voetklacht ik heb?
Welke voetaandoening heb ik? Doe de voetklachtentest
Scheve grote teen
Eline van den Hout
Scheve grote teen
05/23/2022
1 min
0

Welke voetklachten zijn er?

05/23/2022
1 min
0

Welke voetklachten zijn er? En welke voetaandoening heb jij? Doe nu onze voetklachtentest en je komt er snel achter.

Heb je pijn in de bovenkant van de voet, stekende pijn in de voet, pijnlijke tenen of pijnlijke voeten bij het opstaan? Grote kans dat je last hebt van een voetaandoening, zoals hielspoor, Mortons neuroom, hallux valgus, hallux limitus/rigidus, tailor’s bunion, klauw- en hamertenen en/of metatarsalgie.

Wij helpen je dit te onderzoeken, zodat je actie kunt ondernemen.

Welke voetklachten zijn er?

Als je niet weet welke voetklacht je hebt, doe dan onze voetklachtentest. De test werkt als volgt: kijk naar de rode stippen op de voet in het midden. Heb je pijn onder je hiel? Volg dan de pijl die begint bij de rode stip op de hiel. Of heb je pijn aan je tenen? Volg dan de pijlen die beginnen bij de rode stippen op de tenen. Uiteindelijk kom je bij een passend advies uit.

Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning van Voetentraining ontwikkelden voor de meest voorkomende voetaandoeningen online trainingen:

Voor mensen die nog geen voetaandoening hebben en dit graag willen voorkomen, is de Online Training Gezonde Voeten.

Online voetentrainingen

Iedere training bestaat uit 7 of 8 modules met vele video’s. In deze video’s doen Cocky en Yvonne oefeningen voor en ze geven je advies en achtergrondinformatie. Aan het eind van de training heb je een betere voetstand, loop je beter, heb je een betere houding en is je voetklacht een stuk minder erg of zelfs helemaal verdwenen.

Alfred had altijd pijn in zijn voorvoeten tijdens en na werk. Dat is nu veel minder. Lees zijn verhaal.

Gratis oefeningen voor voetaandoeningen

Weet je al welke voetaandoening je hebt, maar wil je eerst weten of trainen wat voor je is? Download dan de 4 gratis oefeningen voor:

Reacties
Categorieën