Welke voetklacht heb jij? Online trainingen bij Voetentraining
Voetentraining en voetklachten
22 oktober 2019 
2 min. leestijd

Voetentraining en voetklachten

Voetentraining ontwikkelt, zoals je misschien al weet, dit jaar nieuwe online trainingen voor voetklachten. Alle voetklachten. Op 1 november 2019 starten we met de Online Training Metatarsalgie.

Voetentraining en voetklachten

Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning zijn de ontwikkelaars van deze trainingen. Door je voetspieren te trainen worden je voeten soepeler en sterker. En daardoor kan je de pijn aan je voeten te lijf. Cocky: “Yvonne en ik willen zoveel mogelijk mensen van hun voetklachten afhelpen. We hebben zelf een praktijk (In Nieuwegein en Gouda), maar dan kun je maar een beperkt aantal mensen op weg helpen.”

Voetentraining en voetklachten 1Online trainingen

Daarom zijn de online trainingen opgezet. Zodat iedereen met last van zijn voeten thuis, in zijn of haar eigen tijd, aan de gang kan met de training.

De eerste online training was voor de hallux valgus, de scheve teen. Een voetklacht waar heel veel mensen last van hebben. Met meer dan 80 filmpjes met allerlei oefeningen worden de deelnemers bij de hand genomen op weg naar sterke en stevige voeten en een goede houding.

Nieuw

En nu dus de nieuwe trainingen. Cocky en Yvonne ontwierpen nieuwe oefeningen, uniek voor iedere voetklacht. Cocky: “Door te oefenen zet je bepaalde voetspieren in actie en dat verschilt natuurlijk per klacht.”

Alle video’s worden gemaakt in een studio in Zeist. Cocky en Yvonne doen alle oefeningen voor, zodat je ze straks alleen maar hoeft na te doen. Filmer Thomas Harmens filmt en monteert. Vervolgens worden de filmpjes op een online platform geplaatst. Als je de online training voor jouw voetklacht hebt besteld, krijg je toegang tot alle oefeningen.

Ditzelfde online platform biedt ook een community, zoals dat zo mooi heet. Dit is een plek waar je als deelnemer vragen kunt stellen en ervaringen kan delen.

Dus let op. Heb je een van de volgende klachten?

  1. Pijn onder je voorvoet, metatarsalgie: beschikbaar 1 november 2019
  2. Klauw- en hamertenen: beschikbaar 1 december 2019
  3. Hielspoor: beschikbaar begin 2020
  4. Hallux limitus/rigidus: beschikbaar begin 2020
  5. Mortons Neuroom: beschikbaar begin 2020
  6. Tailor’s Bunion: beschikbaar begin 2020

Mailinglijsten

We hebben mailing lijsten gemaakt voor iedereen die interesse heeft in 1 van bovenstaande trainingen. Dus heb je belangstelling, stuur even een mailtje naar info@voetentraining.nl met je naam, mailadres en de training van je interesse. Uiteraard verplicht dit tot niets. Wel kan je straks gebruik maken van de forse korting die we direct na de start van de training aanbieden.

Iconen van iedere voetklacht

hallux-limitus-rigidus metatarsalgie

Over de schrijver
Reactie plaatsen