Staan op één been is goed, omdat je balans verbetert. Oefen mee met Cocky Hoogeveen van Voetentraining
waarom is staan op een been goed
Scheve grote teen
Yvonne Bontekoning
Scheve grote teen
04/28/2024
1 min
0

Voetoefening 14 en 15 voor lopen op blote voeten tijdens Bevrijd je voetendag

04/28/2024
1 min
0

Waarom is staan op één been goed? Staan op één been is goed, omdat je balans verbetert. Wij adviseren je om deze oefening op blote voeten te doen, want dan maak je goed contact met de grond. Cocky Hoogeveen doet de oefening voor in de video. Daarna volgt nog een oefening voor als je last hebt van stijve voeten.

Waarom is staan op één been goed?

Veel mensen hebben problemen met hun balans. Hierdoor is de kans op vallen groot, zeker als je ouder wordt. Het is dus belangrijk om de balans te oefenen. Dit kun je onder meer doen door te staan op één been.

Staan op één been oefenen

Cocky Hoogeveen doet de oefening voor in deze video. Doe met haar mee.


Last van stijve voeten?

Heb je last van stijve voeten? Dan is het extra belangrijk om je voeten te trainen. Getrainde voeten zijn soepel en beweeglijk. Je loopt een stuk lekkerder en staan op één been zal vermoedelijk ook beter gaan.

Voorkom stijve voeten

Begin vandaag nog met de oefening van Cocky Hoogeveen om je stijve voeten aan te pakken of te voorkomen. Volg de instructies in de video.

Doe ook mee met Bevrijd je voetendag

Op 24 mei is het Bevrijd je voetendag. De dag waarop we allemaal even onze schoenen uitdoen. Bekijk alle activiteiten, organiseer een activiteit of word een thuisloper: www.bevrijdjevoeten.nl.

Vragen?

Heb je vragen over de oefeningen in dit blog? Stel ze vooral via info@voetentraining.nl. Onze klantenservice beantwoordt ze graag.

Reacties
Categorieën