Je beweegt je romp soepeler met behulp van deze oefening.
Voetoefening 16 voor lopen op blote voeten tijdens Bevrijd je voetendag
28 april 2023 
0 min. leestijd

Voetoefening 16 voor lopen op blote voeten tijdens Bevrijd je voetendag

Hoe kan ik mijn romp soepeler bewegen? Als je dagelijks een losmaakoefening voor de romp doet, kun je de romp soepeler bewegen. In de video in dit blog doet Cocky Hoogeveen van Voetentraining voor hoe je de romp lekker flexibel maakt. 

Waarom zijn rompoefeningen belangrijk?

Als je de romp oefent, sta je stabieler. Dit is belangrijk om goed te kunnen lopen. 

Je lichaamshouding heeft veel invloed op je manier van lopen. Want elke verandering in je houding, heeft invloed op de stand van je voeten. Dit geldt ook andersom.

Hoe kan ik mijn romp soepeler bewegen?

Als je regelmatig de onderstaande oefening doet, kun je de romp soepeler bewegen. Doe deze oefening op blote voeten. Dan heb je een goede basis en sta je stabiel. 


Meer oefeningen

Behalve deze losmaakoefening voor de romp, hebben we nog veel meer oefeningen. Die vind je hier.

Op die pagina staan de oefeningen die je nodig hebt voor Bevrijd je voetendag. De dag waarop we allemaal even onze schoenen uitdoen om het blotevoetengevoel te ervaren. Als je een wandeling gaat maken op blote voeten, is het van belang dat je voeten en lichaam in goede conditie zijn. Veel succes met de oefeningen. 

Bekijk hieronder de promo van Bevrijd je voetendag.

 


Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Reactie plaatsen