Voetoefeningen hebben zin: Thea kan weer pijnloos lopen na al die jaren
Thea: “Ik heb mijn voeten weer terug!”
Eline van den Hout
02/25/2021
1 min
0

Thea: "Ik heb mijn voeten weer terug!"

02/25/2021
1 min
0

Hebben voetoefeningen zin? Bij Thea Kruizinga in ieder geval wel. “Ik ben heel blij dat ik bij Voetentraining hoorde dat het wel degelijk mogelijk is met je voeten aan de slag te gaan. En dat verbetering mogelijk is!” Bekijk haar verhaal in onderstaande video.

“Lang lopen ging niet meer”

“Ik had erg veel last van mijn voeten. Voornamelijk pijn in mijn voorvoeten. Lang lopen ging niet meer. Dus ik ging op zoek naar hulp en vond Voetentraining. Vooraf had ik wel wat vragen. Het is een enthousiast verhaal, maar zou het echt werken? Ik had zoveel pijn! Maar ik besloot er toch aan te beginnen.”

Hebben voetoefeningen nut?

“De voetoefeningen hebben mij mijn voeten teruggegeven. Al snel merkte ik dat mijn voorvoetpijn verdween. Ik ben absoluut pijnvrij na al die jaren!”

Thea kan weer pijnloos wandelen!

“Ik kan zorgen voor mijn voeten”

“Ik raad anderen Voetentraining zeker aan. Ik heb gemerkt dat ik kan zorgen voor mijn voeten. Dus voor iedereen die dat ook wil is Voetentraining een uitkomst.”

Gratis voetoefeningen

Heb jij voetklachten? Download dan de onderstaande gratis oefeningen.

Voetklachten voorkomen?

Weet je niet welke voetklacht je hebt?

De bovenstaande oefeningen zijn een mooie kennismaking met Voetentraining. Wil jij net zoals Thea pijnvrij lopen? Dan is een intensievere aanpak nodig. Op onze site vind je voor alle bovengenoemde klachten een online training, bestaande uit 7 tot 8 modules.

In iedere module krijg je nieuwe oefeningen en uitleg waar je mee aan de slag gaat. Na de training loop je weer prettig, heb je sterkere voeten en is je klacht afgenomen of zelfs helemaal verdwenen.

Reacties
Categorieën