Webinar Voetentraining: hoe werkt dat precies en wat kun je verwachten?
Webinar Voetentraining: hoe werkt dat precies en wat kun je verwachten?
Scheve grote teen
Cocky Hoogeveen
Scheve grote teen
04/28/2020
1 min
0

Webinar Voetentraining: hoe werkt dat precies en wat kun je verwachten?

04/28/2020
1 min
0

Webinar Voetentraining. Wij houden regelmatig een webinar. In onderstaande video leg ik (Cocky Hoogeveen) uit wat een webinar is en waar het over gaat. En waarom het goed is om een webinar van Voetentraining te volgen als je last hebt van je voeten.

Webinar Voetentraining

Een webinar van Voetentraining is een interactieve online uitzending. Je bekijkt hem via je computer, tablet of smartphone. Je geeft je er speciaal voor op. We vertellen over een voetklacht zoals een hallux valgus of hielspoor. En jij kan als deelnemer vragen stellen. Wij vertellen altijd wat de voetklacht inhoudt, hoe deze ontstaat en wat je ertegen kunt doen.

In het begin vond ik het best spannend om een webinar te geven. Wat zouden de deelnemers ervan vinden? Zou het allemaal goed gaan met de techniek? Af en toe ging er wat fout, maar dat hoort erbij. Inmiddels zijn we eraan gewend en gaat het een stuk relaxter.

Gelukkig zit er tegenwoordig altijd iemand naast Yvonne of mij voor de techniek. Daardoor kunnen we ons volledig focussen op ons verhaal en jullie vragen.

Voetentraining helpt, echt waar!

Ik ben heel blij dat ik het webinar kan gebruiken om over Voetentraining te vertellen. Ik vertel over onze missie en dat er hoop is voor mensen die last hebben van hun voeten. Trainen helpt, echt waar. Als we onze voeten in een goede conditie trainen, verminderen of verdwijnen voetklachten en klachten elders in het lichaam.

Wil je ook een webinar van Voetentraining bijwonen? Op onze homepage Voetentraining.nl staat altijd een overzicht van de aankomende webinars.

Hieronder geef ik je de aparte linkjes voor de webinars, zodat je je alvast kunt opgeven voor het webinar over jouw voetklacht.

Geef je op voor het webinar over:

Tot snel bij een van onze webinars!

Reacties
Categorieën