Voetklachten en slechte houding hebben met elkaar te maken. Strek je rug!
Voetklachten en houding
Scheve grote teen
Pine Berg
Scheve grote teen
03/23/2020
1 min
3

Voetklachten en houding

03/23/2020
1 min
3

Voetklachten en houding. Heb je last van je voeten? Cocky en Yvonne van Voetentraining leren je hoe jij zelf je voetklachten kan aanpakken. Train je voetspieren sterk! Maar ook dit. Belangrijk bij het trainen van je voeten is je houding. Voetklachten en een slechte houding hebben met elkaar te maken.

Voetklachten en houding

Een goede houding is een rechte houding. We zitten veel, zijn met computer en telefoon bezig. Daarom worden we steeds krommer. Als je zo krom zit, heeft dit ook invloed op je voeten.

Hoe pak je het aan:

Let eens op hoe je zit. Zit je in elkaar gezakt? Kromme rug?

Probeer vervolgens regelmatig je rug lang te maken. Dus je strekt je rug op. Doe dit als je zit en als je staat of loopt.

Tips van Voetentraining

In alle online trainingen van Voetentraining geven we tips hoe jij in het dagelijks leven aandacht aan je voeten en je houding kunt geven. Rekken en strekken bijvoorbeeld bij het opstaan. Of letten op je houding als je toch ergens staat te wachten.

Online trainingen

Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor iedereen met voet- en houdingsklachten. De training bestaat uit instructie- en oefenfilmpjes. Met toegankelijke oefeningen die voor iedereen goed te doen zijn.

Dit zijn de trainingen die nu beschikbaar zijn:

Dit zijn de trainingen die binnenkort beschikbaar komen:

Nog meer over gewoontehouding en stand van je voeten

Wil je meer weten? Bekijk dan dit filmpje van Cocky Hoogeveen van Voetentraining.

Reacties
Categorieën