Gezonde voeten zijn getrainde voeten: download onze gratis oefeningen

Hou je voeten gezond en soepel

Getrainde voeten zijn sterke voeten 

gezonde voeten training

Wanda Catsman is wandeltrainer en ziet dat 'haar' wandelaars veel minder last krijgen van blessures.

"Gezonde voeten zijn de basis voor een fijne wandeling, daarom raad ik alle deelnemers aan mijn wandeltrainingen aan om deze training te doen. Met de verschillende instructie- en mee doe video's is deze training eenvoudig vanuit huis op ieder gewenst tijdstip te volgen!

Mijn deelnemers zijn erg blij met deze training en ervaren dat hun voeten sterker en soepeler worden, waardoor ze minder last krijgen van blessures."


Dit zeggen onze deelnemers over onze online trainingen

Jullie zijn zo geweldig! Na 2 jaar vreselijke pijn in voet/kuit/knie en bekken, weet ik nu eindelijk waar mijn pijn vandaan kwam. Ik doe braaf mijn oefeningen en tape mijn hallux valgus. 12 artsen wisten niet wat ze met mij aanmoesten. Ik kan de hele dag wel zingen!!! Dank jullie wel.""
Marjolein van Ek
Nu al dank je wel! Na jaren heb ik eindelijk antwoord op de vraag of er oefeningen bestaan die mij helpen voorkomen dat ik onder 't mes moet ivm de hallux valgus. Ik snap werkelijk niet waarom een operatie wordt besproken en geen alternatieven.
Annemieke Koppens
Ik wil jullie even laten weten dat ik heel enthousiast ben over de cursus.
Eugenie Rietbergen
Dank jullie wel! Ik ben meteen begonnen met de oefeningen. Ik ben vooral heel erg blij met het vooruitzicht dat het niet alleen maar bergafwaarts kan gaan met mijn overgeërfde hallux valgus.
Nettie van Dijk


Eveline Samuels uit Meerssen


Marlo de Kat uit Utrecht

Ik heb heel lang last gehad van mijn voeten bij het hardlopen. Er was een moment, dat ik dacht, ik stop ermee. Dit gaat zo niet langer. Ik ben al een tijd bezig met de oefeningen van Voetentraining en ik moet zeggen, ik heb geen klachten meer. Heel bijzonder dat je geen pijn meer hebt bij het lopen.

Agnes Schipper, marathonloopster, Utrecht
De training is gebaseerd op heel veel wetenschappelijke studies en dat maakt het ook zo waardevol. En de kosten vind ik niet hoog. Zie het als de aanschaf van een paar schoenen.


Gina de Haan, podoposturaal therapeute, Amsterdam

Ik ben nu een half jaar bezig en heb veel baat bij de oefeningen. Het is een goed opgezet programma. Ik kan deze training echt aanraden." 

Yvonne van der Helm, huisarts Nieuwegein

Bekijk het filmpje.

Over gezonde voeten en wat jij  zelf kunt doen om je voeten gezond te houden.

Wil jij je voeten gezond en sterk houden en voet- en houdingsklachten voorkomen?

Voetentraining cocky en yvonne

Wil jij je voeten gezond en sterk houden en voet- en houdingsklachten voorkomen? Meer dan een kwart van de Nederlanders lijdt aan voetaandoeningen zoals een scheve teen, platvoeten of doorgezakte voeten. Onze voeten zijn helaas niet zo sterk.


 Dat vinden wij erg. En bovendien is het helemaal niet nodig. 


Wij zijn Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen van Voetentraining en wij hebben een missie. Zoveel mogelijk mensen van voetklachten afhelpen. We ontwikkelen online trainingen voor verschillende voetaandoeningen. Maar voorkomen is beter dan genezen. Dus we presenteren met trots onze Online Training Gezonde Voeten. Getrainde voeten en sterke voetspieren voorkomen de pijnlijke gevolgen van voetaandoeningen. 

Overal trainen, waar en wanneer je wilt.

Train je voeten sterk en gezond met ons complete oefenprogramma Online Training Gezonde Voeten

3000+

Deelnemers online trainingen 

60.000
Downloads gratis oefeningen
300+

Deelnemers per webinar

60.000+

Maandelijks bezoekers site

Bekijk hieronder een korte impressie van de Online Training Gezonde Voeten.

Online Training Gezonde Voeten

Bekijk het filmpje

Eerst een paar oefeningen proberen?

  • Ontvang nu 4 gratis oefeningen voor de gezonde voeten
  • Duidelijke tekst en uitleg
  • Makkelijke oefeningen, iedereen kan het!
  • Voorkom voetklachten en maak je voeten sterk

Het losmaken van je grote teen

Deze basisoefening van Voetentraining is echt iets voor jou. Maak 's ochtends je grote teen los, dan loop je de hele dag makkelijker!