Deelnemers delen hun ervaringen met de Online Training Hielspoor
wat zijn de ervaringen met de online training hielspoor
Scheve grote teen
Cocky Hoogeveen
Scheve grote teen
05/13/2024
1 min
0

Zo ervaren deelnemers de Online Training Hielspoor - Yoshi's onderzoek

05/13/2024
1 min
0

Wat zijn de ervaringen met de Online Training Hielspoor? Honderden mensen volgen de Online Training Hielspoor. Maar wat vinden ze er nu écht van? Fysiotherapeut Yoshi Banziger interviewde een aantal deelnemers tijdens zijn afstudeeronderzoek en deelt hun ervaringen in dit blog.

Stap voor stap naar een pijnvrije voet

De Online Training Hielspoor is een compleet programma met heldere uitleg, oefeningen en tips. Je leert alles over hielspoor, van de oorzaken tot de beste oefeningen. De training is opgebouwd in zeven modules, waardoor je stap voor stap je hielspoor aanpakt.


Gebruiksvriendelijk en effectief

Volgens de deelnemers is de training gebruiksvriendelijk en makkelijk te volgen. De informatie is overzichtelijk en de oefeningen zijn goed uit te voeren. "Dankzij de modules weet je precies wat je moet doen en hoelang je ermee bezig bent", aldus een van de deelnemers.

Zelf de regie over je herstel

Een groot voordeel van de Online Training Hielspoor is dat je zelf de regie hebt over je herstel. Je kunt oefenen wanneer het jou uitkomt, waar je maar wilt. Zo hoef je geen rekening te houden met afspraken bij een fysiotherapeut of huisarts. "Ik kon zelfs op vakantie oefenen", vertelt een deelnemer enthousiast. "Dat was echt heel fijn."

Hielspoor training ervaringenFyioshterapeut en onderzoeker Yoshi Banziger

Wat zijn de ervaringen met de Online Training Hielspoor - De voordelen op een rijtje

  • Duidelijke uitleg over hielspoor
  • Effectieve oefeningen
  • Stap voor stap aanpak
  • Gebruiksvriendelijk
  • Oefenen wanneer en waar je wilt
  • Zelf de regie over je herstel

Probeer het zelf met deze gratis hielspoor oefeningen

Wil je ook de voordelen van de Online Training Hielspoor ervaren? Download dan nu het gratis stappenplan met oefeningen en tips. Zo krijg je een goede indruk van wat de training te bieden heeft.

Gratis stappenplan downloaden

Deel ook je ervaring!

Heb je de Online Training Hielspoor al gevolgd? Laat ons dan weten wat je ervan vindt. Hoewel het onderzoek van Yoshi klaar is, lezen we je ervaring nog steeds graag.

Mail naar info@voetentraining.nl

Samen pakken we hielspoor aan!Reacties
Categorieën