Voetentraining werkt aan een wetenschappelijk onderzoek
Voetentraining werkt aan een wetenschappelijk onderzoek
Scheve grote teen
Eline van den Hout
Scheve grote teen
05/19/2020
1 min
0

Voetentraining werkt aan een wetenschappelijk onderzoek

05/19/2020
1 min
0

We weten dat Voetentraining werkt, maar we willen dit graag wetenschappelijk onderbouwen. Daarom zijn we bezig met een wetenschappelijk onderzoek. Binnenkort krijgen de deelnemers van de Online Training Hallux Valgus een enquête met vragen over de trainingsresultaten die ze bereiken. Ook stellen we vragen zoals: wat vind je van de training en hoelang ben je er al mee bezig?

Meer inzicht in de behoeften van onze klanten

Anouk Lammers, uitvoerende onderzoek Voetentraining

Met de resultaten krijgen we meer inzicht in wat goed en minder goed werkt. Anouk Lammers voert het onderzoek uit onder supervisie van een docent. Zij is vierdejaars student van de THIM Hogeschool voor Fysiotherapie. “Op basis van de antwoorden verbeteren we de training zodat deze nog beter aansluit bij de behoeften van onze klanten.”

We zijn heel benieuwd naar de resultaten. Over een paar maanden zullen we deze delen met jullie.

Online Training Hallux Valgus

Met de Online Training Hallux Valgus voorkomen mensen dat hun hallux valgus verergert, met als gevolg dat ze niet geopereerd hoeven te worden. Als de hallux valgus nog niet in de ergste stand staat (zie onderstaande afbeelding) is het mogelijk om deze terug te trainen. Inmiddels volgen al ruim 2.000 mensen de training. Lees meer. 

Dit zijn voorbeelden van behaalde trainingsresultaten.

Reacties
Categorieën