Volg de pedicure opleiding van Voetentraining en word Voetconsulent
Volg de pedicure opleiding van Voetentraining en word Voetconsulent
14 september 2021 
1 min. leestijd

Volg de pedicure opleiding van Voetentraining en word Voetconsulent

Pedicure opleiding – Ben jij pedicure en zou je je behandelmogelijkheden willen uitbreiden? Bijvoorbeeld met het geven van oefeningen, schoenadvies en tapetechnieken? Dan is de opleiding Voetconsulent geschikt voor jou. Deze pedicure opleiding is een bijscholing waarmee je cliënten met voetaandoeningen nóg beter leert helpen.

Pedicure opleiding

voetconsulentCocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning ontwikkelden deze pedicure opleiding. Zij hebben een namelijk een missie: mensen afhelpen van voet- en houdingsklachten met behulp van voetoefeningen.

Deze nieuwe manier van behandelen willen ze introduceren bij beroepsgroepen die cliënten met voet- en houdingsklachten helpen. De pedicures zijn er daar één van. Deze beroepsgroep heeft een belangrijke rol, want de pedicure is doorgaans de eerste schakel bij voetklachten.

Behoefte aan nog meer kennis van voetklachten

De afgelopen jaren hebben we ook gemerkt dat veel pedicures behoefte hebben aan meer kennis van voetklachten. Ook dat is een belangrijke reden waarom Cocky en Yvonne deze opleiding zijn begonnen. Deze pedicure opleiding is voor pedicures die:

  • graag voetoefeningen willen meegeven aan cliënten, zodat zij thuis ook kunnen werken aan de gezondheid van hun voeten;
  • passend schoenadvies willen geven;
  • cliënten graag leren tapen, zodat ze minder last hebben van pijn

Voetoefeningen meegeven aan cliënten

De opleiding Voetconsulent bestaat uit:

  • Praktijkdagen via Zoom
  • E-learning (digitale syllabus)
  • Voetoefeningen voor de meest voorkomende voetklachten
  • Digitale hand-outs met oefeningen voor cliënten
  • Online community waarin je vragen kunt stellen en je ervaringen kunt delen
  • En nog veel meer!

Lijkt jou dat interessant? Hier vind je meer informatie en kun je de pedicure opleiding bestellen.

Hier vind je een korte impressie van de opleiding Voetconsulent:

 

Samenwerking met Voetzorg+

Voor deze pedicure opleiding zijn we de samenwerking aangegaan met Mischa Nagel’s Voetzorg+. Mischa Nagel heeft een grote passie voor de zorg, waaronder voetzorg en oncologische zorg. Met Voetzorg+ zal hij onder andere alles rondom de praktijkdagen en accreditaties regelen. Wij zijn erg blij met hem als partner.

Opleiding Voetconsulent bestellen

Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Reactie plaatsen