Online Training Hallux Limitus/Rigidus bestaat uit meer dan 30 oefeningen
Een rondleiding door de Online Training Hallux Limitus/Rigidus
hallux limitus/rigidus
Eline van den Hout
hallux limitus/rigidus
12/15/2020
1 min
0

Een rondleiding door de Online Training Hallux Limitus/Rigidus

12/15/2020
1 min
0

Cocky geeft je een kleine impressie van onze Online Training Hallux Limitus/Rigidus. Bekijk de video hieronder.

Online Training Hallux Limitus/Rigidus

De Online Training Hallux Limitus/Rigidus bestaat uit 8 modules, 70 lessen en 2 bijlages. Elke module bestaat uit verschillende oefeningen. De oefeningen per module doe je ongeveer 2 tot 3 weken.

De eerste module is een inleiding over de hallux limitus/rigidus. Daarin staat informatie over hoe je moet oefenen en over consulten bij de Erkend Voetentrainer. Ook staat erin hoe je de zelftest doet, welke schoenen geschikt zijn en je krijgt informatie over steunzolen.

Na de inleiding ga je aan de slag met de volgende modules. In iedere module zitten 5 tot 6 oefeningen, en informatie over anatomie en de houding. Bij iedere oefening staat waarom je hem doet, hoe je hem moet uitvoeren en wat het resultaat zal zijn. En natuurlijk hoe vaak je de oefening doet.

Meedoesessies: lekker makkelijk

Daarnaast bevat iedere module meedoesessies. Die zijn erg populair. In de meedoesessies hebben we een bundeling gemaakt van alle oefeningen die je daarvoor gekregen hebt. Je krijgt iedere keer alle oefeningen achter elkaar. Je hoeft zelf niet te tellen, wij tellen voor je. Het is gewoon een kwestie van meedoen. Dat is voor heel veel mensen erg prettig.

Community hallux limitus/rigidus

Een mooie aanvulling op de training is de online community. Daarin kun je ervaringen delen met anderen. En uiteraard staan wij altijd klaar met support. In support geef je het onderwerp aan, stel je je vraag en wij komen snel terug met een antwoord.

Heb je vragen over de Online Training Hallux Limitus/Rigidus? Schroom niet om ze te stellen. We beantwoorden ze graag.

Gratis oefeningen hallux limitus/rigidus

Nog niet de 4 gratis oefeningen gedownload? Doe het alsnog! Je kunt ze hier aanvragen.

Reacties
Categorieën