Bunionette behandel je met de Online Training Tailors Bunion
Een impressie van de Online Training Tailor’s Bunion
tailor's bunion
Cocky Hoogeveen
tailor's bunion
01/18/2021
1 min
0

Een impressie van de Online Training Tailor's Bunion

01/18/2021
1 min
0

Bunionette. Heb je daar last van? Doe er wat aan met onze Online Training Tailor’s Bunion. Een training vol met oefeningen voor je scheve kleine teen, de rest van je voeten en je houding. Ik wil je even een kleine impressie geven van onze training.

8 modules

Het zijn in totaal 8 modules. Elke module bestaat uit verschillende oefeningen. De oefeningen per module doe je 2 tot 3 weken. De eerste module is een inleiding over de tailor’s bunion.

Daarin staat informatie over hoe je moeten oefenen, de eventuele consulten, hoe je de zelftest doet, over steunzolen, noem maar op. Daarna kan je aan de slag met de volgende modules met de oefeningen. In iedere module zitten 5 tot 6 nieuwe oefeningen.

Je krijgt in veel modules informatie over anatomie, de houding, het gebruik van hulpmiddelen, de zelftesten, enzovoort.  Bij iedere oefening staat waarom je die doet, hoe je die uitvoert en wat het resultaat zal zijn. En natuurlijk hoe vaak je de oefening moet doen.

Meedoe-sessies

En wat ik je ook laat zien in bovenstaande video, is een voorbeeld van de meedoe-sessies in de online training. Deze sessies hebben we in iedere module en zijn erg populair. In de meedoe-sessies hebben we een bundeling gemaakt van alle oefeningen die je daarvoor gekregen hebt.

Je krijgt iedere keer alle oefeningen achterelkaar. Je hoeft zelf niet te tellen, wij tellen voor je en het is gewoon een kwestie van meedoen. Dat is voor heel veel mensen prettig.

Aan het eind heb je de hele training doorlopen en zal je resultaten merken. Je bunionette is waarschijnlijk kleiner, doet minder pijn en je loopt een stuk lekkerder. Een mooie aanvulling op de training is de online community. Daar kan je je ervaringen delen met anderen. En uiteraard staan wij altijd klaar met support.

Dit was een kleine impressie van de Online Training Tailor’s Bunion. Heb je nog vragen, aarzel niet, en stuur een mailtje naar info@voetentraining.nl.

Bunionette aanpakken?

Ook je bunionette aanpakken? Bestel de online training hier.

Reacties
Categorieën