Mortons neuroom gaat niet vanzelf over, als je niets doet wordt het erger
Korte impressie van de Online Training Mortons Neuroom
29 maart 2021 
1 min. leestijd

Korte impressie van de Online Training Mortons Neuroom

Gaat Mortons neuroom vanzelf over? Nee. Sterker nog: het wordt steeds erger als je niets doet. Daarom ontwikkelde Voetentraining de Online Training Mortons Neuroom. Cocky Hoogeveen, initiatiefneemster, laat in onderstaande video zien hoe de training in elkaar zit.

Gaat Mortons neuroom vanzelf over?

Mortons neuroom kan ontstaan door een verkeerde houding, voetstand en manier van lopen. Dit moet je aanpakken als je wil dat de klacht vermindert en als je een operatie wil voorkomen. Mortons neuroom gaat dus niet vanzelf over.

Gelukkig hebben wij hiervoor de Online Training Mortons Neuroom ontwikkeld. Door je voeten te oefenen worden ze sterker, verbeter je je voetstand en houding. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor de beknelde voetzenuw en neemt de pijn af.

We nemen je echt bij de hand

Deze training bestaat uit 8 modules, 64 lessen en 3 bijlagen. De eerste module is de inleiding. Daar krijg je allerlei achtergrondinformatie. Bijvoorbeeld over hoe je moet oefenen, hoe je een zelftest doet, welke schoenen geschikt zijn, wat de relatie is tussen je voet en houding, enzovoort.

Vanaf module 1 ga je oefenen. In iedere module krijg je 5 tot 6 nieuwe oefeningen. En bij elke oefening vertellen we waarom je deze doet, wat een goede reactie is en wat geen goede reactie is. We nemen je echt bij de hand.

Meedoe-sessie

Een onderdeel dat deelnemers enorm waarderen is de meedoe-sessie. Dit is een bundeling van oefeningen die je in voorgaande modules hebt gedaan. Wij doen de oefeningen voor en jij doet ze na.

Community en support

Bij de training hoort ook de community. Dit is een besloten groep waar je kunt praten met Mortons neuroom lotgenoten. Je wisselt ervaringen uit en helpt elkaar. En wij van Voetentraining kijken natuurlijk mee en beantwoorden vragen.

Tot slot is er support. Hier kun je privé vragen stellen.

Download de gratis oefeningen voor Mortons neuroom

Wil jij eerst vrijblijvend ervaren hoe het trainen van je voeten is? Download dan de 4 gratis oefeningen voor Mortons neuroom. Zo maak je een goede start met Voetentraining.

Over de schrijver
Wineke Meeuws
Door

Wineke Meeuws

op 18 Jun 2021

Omdat ik op dit moment al de online training voort Hallux Valgus volg, wil ik dit niet tegelijk doen voor het Mortons neuroom. Wel heb ik de vier gratis oefeningen gedownload. Maar als ik die wil doen waarbij de tenen onder de stoel naar achteren gevouwen zijn krijg ik onmiddellijk zo'n kramp aan de onderzijde van mijn linkervoet én in een rechter teen dat ik moet stoppen. Is daar iets aan te doen? Met vriendelijke groet,

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 28 Jun 2021

Beste Wineke, Dat is niet de bedoeling. Zou je je kunnen opgeven voor het gratis telefonisch spreekuur via info@voetentraining.nl? Dan kan Cocky je persoonlijk helpen. Doe in de tussentijd die oefening maar even niet.

Reactie plaatsen