Je houdt je voeten gezond door het trainen van je voetspieren. Oefenen.
Hoe hou ik mijn voeten gezond?
gezonde voeten
Pine Berg
gezonde voeten
04/07/2020
1 min
0

Hoe hou ik mijn voeten gezond?

04/07/2020
1 min
0

Hoe hou ik mijn voeten gezond? Het antwoord is: trainen. Train je voeten door een aantal keer per week voetoefeningen te doen. Wij hebben 7 tips voor je op een rijtje gezet om deze oefeningen vol te kunnen houden. 

Gezonde voeten tips

Cocky en Yvonne hebben 7 gezonde voeten tips voor je op een rij gezet. Deze vormen een goede ondersteuning als je de 4 gratis oefeningen voor gezonde voeten hebt aangevraagd. Zo krijg je een idee wat trainen inhoudt en of het prettig voor je is. Ook komen ze van pas als je de hele Online Training Gezonde Voeten doet.

Tip 1: 

Probeer 3x per week, 15 minuten per dag te oefenen. Dan wennen je voeten er snel aan.

Tip 2:

Hoe langer je oefent, hoe sneller en beter het resultaat. Als je merkt dat 5 minuten per dag prima te doen is, maak er dan 10 minuten van.

Tip 3: 

Doe de oefeningen op een vast moment op de dag.

Tip 4: 

Verbind de oefeningen aan een vast ritueel op de dag. Een handeling die steeds weer terugkomt; denk aan tandenpoetsen. Zo vergeet je het oefenen minder snel.

Tip 5:

Vraag of iemand je aan de oefeningen wilt herinneren. Bijvoorbeeld je partner of je kinderen. Als je de juiste support krijgt, oefen je vaker.

Tip 6: 

Krijg je pijn door het oefenen? Dat is niet de bedoeling. Sla de oefening dan even over. Wel is lichte spierpijn normaal in het begin.

Tip 7: 

Blijf je pijn houden bij een van de oefeningen? Neem dan contact op met Yvonne of Cocky. Ze helpen je graag.

Hoe hou ik mijn voeten gezond?

Een van de belangrijkste tips hebben we nog niet besproken: de Online Training Gezonde Voeten. Het is een training van een aantal maanden waarbij je dagelijks oefeningen doet om je voeten gezond, soepel en sterk te houden. Hiermee voorkom je voetklachten.

“Praat” met anderen

Wil je op de hoogte blijven van de Online Training Gezonde Voeten? Mail dan naar info@voetentraining.nl. We zijn ook te vinden op Facebook.

Gratis oefeningen voor gezonde voeten

Download hier de gratis oefeningen voor gezonde voeten.

Reacties
Categorieën