arrow_drop_up arrow_drop_down
Hielspoor symptomen verergeren als je er niets aan doet. Hoe kan dat?
7 januari 2020 

Hielspoor symptomen verergeren als je er niets aan doet. Hoe kan dat?

Hielspoor symptomen. Ze zijn vooral erg duidelijk bij de eerste stappen die je zet. Je hiel of een groter deel van je voet doet pijn zodra je opstaat. De pijn verdwijnt soms even, maar komt daarna weer net zo erg terug. En dit wordt steeds erger.

Hielspoor verergert als je niets doet

Hielspoor symptonen

Afbeelding: op deze plekken heb je vaak pijn bij hielspoor.

Als je hielspoor hebt, adviseren specialisten meestal rust te nemen. Of ze raden je aan om extra stevige schoenen te dragen met steunzolen. Dit is nu precies wat je niet moet doen.

Juist door het dragen van stevige schoenen zijn onze voetspieren slap geworden en krijg je voetklachten.  Je voeten moeten juist aan de slag! Sterker worden!

Oorzaak

Als je je voeten niet traint, neem je de oorzaak van de hielspoor niet weg. De pijn blijft. Om deze niet te voelen zet je je voeten anders neer of neem je een andere houding aan. Maar als je geen stabiele voetstand en houding hebt, verergert de pijn juist.

Bovendien kun je andere voetklachten krijgen, zoals metatarsalgie, mortons neuroom, of spierpijn op andere plekken in je lichaam. Denk aan je enkel, onderbeen, knie, heup, rug, schouders en zelfs in je nek.

Hielspoor symptomen

Heb jij hielspoor? Dan is het tijd voor actie. Misschien is de Online Training Hielspoor wat voor jou. Tijdens deze training ga je structureel aan de slag met je voetspieren, voetstand en houding, waardoor je hielspoor symptomen uiteindelijk verdwijnen.

De training bestaat uit video's waarin Cocky en Yvonne oefeningen voordoen. Ook krijg je informatie over tapen, hulpmiddelen, schoenen en anatomie (hoe zit je lichaamsbouw in elkaar).

Praat mee in de  Hielspoor Facebookgroep

Like onze Facebookpagina en neem deel aan de Facebookgroep. Hier kun je ervaringen en tips delen met lotgenoten. Ook mag je volop vragen stellen.

Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Dieltje
Door

Dieltje

op 25 February 2020

157,00. ....het is een best bedrag...dat is wat me nog tegenhoud..

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 3 March 2020

Zie het als een paar nieuwe schoenen.

Ron van den Booren
Door

Ron van den Booren

op 24 December 2020

Dan weet je wel wat je krijgt nu is het maar afwachten, als de schoenen niet bevallen gaan ze terug, geldt dat ook hoor deze training. Trouwens is een online training alles is dus ontwikkeld dan is het inderdaad een stevige prijs

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 4 January 2021

We zijn maandenlang met de training bezig geweest om hem te maken, vandaar dat er een prijskaartje aan hangt. Tot 14 dagen nadat uw betaling op onze rekening is bijschreven heeft u recht om van de aankoop af te zien. Net zoals doorgaans bij schoenenwinkels het geval is.

Reactie plaatsen