Pijn in voet door Mortons neuroom? Ga oefenen. Je merkt snel verbetering
Pijn in voet door Mortons neuroom? De voordelen van oefenen
Eline van den Hout
05/28/2020
1 min
0

Pijn in voet door Mortons neuroom? De voordelen van oefenen

05/28/2020
1 min
0

Pijn in voet. Dit kan door Mortons neuroom komen. Bij deze voetklacht heb je last van een beknelde voetzenuw. Dit geeft een stekende, branderige pijn in je voet. Een paar uur lekker wandelen is er niet meer bij. Voetentraining heeft daarom voor jou een boodschap: ga oefenen! Dit geeft je vele voordelen. We bespreken ze allemaal in dit blog.

Pijn in voet

De beknelde zenuw in je voet doet steeds meer pijn als je niets doet. Je pakt immers de oorzaak niet aan. Als je onze oefeningen uitvoert doe je wel wat aan de oorzaak. Je voeten worden sterker. En wij kijken niet alleen naar je voeten. We betrekken je hele lichaam erbij.

De pijn in je voet kan namelijk zijn veroorzaakt door een verkeerde enkel-, knie-, heup-, rug- of schouderstand. Alles staat met elkaar in verbinding. Lees daar meer over in dit blog over de houding versus voeten.

Enkels losmaken. Eén van de vele oefeningen uit de training.

Voordelen van oefenen

Als je de Online Training Mortons Neuroom doet, zul je de eerste periode je voetspieren versterken en je voeten losser maken. Zo komt er meer ruimte voor de zenuw en neemt de pijn in je voet af. Daarna ga je aan de slag met je voetstand en je houding. Je pakt de oorzaak aan. Hierdoor zal je na een tijdje helemaal geen last meer hebben van pijn in je voet. Ook:

  • worden je voeten stabieler en soepeler;
  • sta je weer stabiel;
  • loop je beter;
  • heb je geen pijn met lopen;
  • verbetert je hele houding;
  • zitten je schoenen lekkerder.

Na de training kun je zeker een paar uur lekker wandelen zonder dat je voeten zeer gaan doen. Je bent niet meer de spelbreker die thuis moet blijven. Is dat geen fijn vooruitzicht? Je staat letterlijk beter in het leven!

Online Training Mortons Neuroom

De Online Training Mortons Neuroom vind je hier. De training bestaat uit 7 modules en meer dan 50 oefeningen. Cocky vertelt er alles over in deze video:

Praten met lotgenoten?

Op Facebook bouwen wij een grote community met mensen die pijn in hun voeten hebben. Voor iedere voetklacht is er een aparte Facebookpagina. Ook voor Mortons neuroom. Meld je hier aan en praat met anderen die ook zo’n last hebben. Wissel jullie ervaringen uit en stel ook gerust je vragen.

Dagelijks kijken wij mee met de gesprekken in de groep en we geven waar nodig advies. Like ook onze Facebookpagina Voetentraining om op de hoogte te blijven van nieuwe oefeningen en inzichten.

Reacties
Categorieën