Voetoefeningen helpen bij platvoeten: de binnenste voetboog herstelt
helpen voetoefeningen bij platvoeten
holvoet en platvoet
Cocky Hoogeveen
holvoet en platvoet
11/27/2023
1 min
0

Helpen voetoefeningen bij platvoeten?

11/27/2023
1 min
0

Voetoefeningen helpen bij platvoeten. Ze herstellen de voetboog en de stand van het hielbeen. Je krijgt hierdoor een goede voetstand en houding.

Wat zijn de kenmerken van de platvoet?

Een platvoet heeft een lagere binnenboog, een naar binnen gekanteld hielbeen en een verminderde druk onder het gewricht van de grote teen. Dit kan leiden tot verschillende klachten, zoals pijn in de voeten, knieën, heupen en rug. Gelukkig kun je hier wat aan doen met behulp van de juiste oefeningen en hulpmiddelen.

Online Training Platvoeten – Wat houdt het in?

Speciaal voor jou ontwikkelden wij, Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen, de Online Training Platvoeten. Deze training omvat voetspierversterkende oefeningen en leert je opnieuw lopen.

Interesse in de Online Training Platvoeten? Klik dan hier voor meer informatie.


platvoeten voetoefeningen

Ontvang waardevolle informatie over de juiste schoenen en maak gebruik van effectieve oefenmaterialen waarmee je het gewenste resultaat behaalt.

platvoeten voetoefeningen

De resultaten van oefenen bij platvoeten

Na de training zie je aanzienlijke verbeteringen in de stand van je voet. Het hielbeen staat meer rechtop en de binnenboog van de voet is hoger geworden. Deze positieve veranderingen hebben ook invloed op de stand van je benen. En dat heeft een gunstig effect op je hele houding.

Hoe vaak moet je voetoefeningen doen?

Als je snel resultaat wilt behalen, raden we je aan de voetoefeningen minimaal drie keer per week te doen, slechts vijftien minuten per voet. Hier vind je tips die je het oefenen helpen volhouden.

Helpen voetoefeningen bij platvoeten? – Conclusie

Voetoefeningen zijn een effectieve behandeling voor platvoeten. Deze oefentherapie versterkt de voetspieren en verbetert de voetboog, wat zorgt voor minder pijn in de voeten, knieën, heupen en rug. Ontdek de kracht van voetoefeningen en zet de eerste stap naar gezondere en sterkere voeten!

Zo ziet de Online Training Platvoeten eruit.

Bekijk het filmpje hieronder:


Reacties
Categorieën