Mortons neuralgie gaat niet vanzelf over. Start met deze oefeningen
“Ik kan weer pijnloos sporten!”
Eline van den Hout
05/17/2021
1 min
0

"Ik kan weer pijnloos sporten!"

05/17/2021
1 min
0

Gaat Mortons neuralgie vanzelf over? Nee, Mortons neuroom of Mortons neuralgie gaat niet vanzelf over. Mortons neuroom is een zenuwbeknelling in de voet, tussen het derde en vierde middenvoetsbeentje. Om meer ruimte te maken voor de zenuw zijn voet- en houdingsoefeningen nodig.

“Ik kon niet meer sporten door Mortons neuroom”

Petra de Bruin had jarenlang last van Mortons neuroom. Nu ze de Online Training Mortons Neuroom heeft gedaan kan ze weer pijnloos sporten. In onderstaande video vertelt ze hoe blij ze is.

Petra: “Sport is mijn leven. Ik doe aan hardlopen, klimmen, langlaufen, beachvolleyballen en handbal. Maar door de pijn van het Mortons neuroom ging dat niet meer.”

“Ook werken was pijnlijk. Ik werk in de zorg als hartrevalidatietrainer voor hartpatiënten. En ik geef langlauf- en handbaltrainingen. Ik was continu bezig manieren te vinden om de pijn beheersbaar te maken.”

Petra is een groot liefhebster van hardlopen.

“Een jaar geleden ging ik op consult bij een Erkend Voetentrainer. Voor het voet- en houdingsonderzoek maakte ze een video van me. Ik schrok me rot toen ik mezelf terugzag. Ben ik dat met die zwengel in mijn rechterbeen? En mijn heupen waren zo stijf!”

“Nu ben ik weer pijnvrij”

“Ik dacht: daar moet ik wat aan doen. En ik startte met de Online Training Mortons Neuroom, op advies van Yvonne Bontekoning. Nu ,na een aantal maanden oefenen, ben weer pijnvrij. Ik kan weer sportles geven en 60 kilometer rolskiën. Zonder pijn in mijn voeten.”

Een oefening uit de Online Training Mortons Neuroom

“Ik ben zo blij als een ei. Het feit dat ik weer vrij kan bewegen, zonder pijn in mijn voeten, en dat mijn lichaam weer doet wat ik wil, is fantastisch.”

“Ik kan deze training aan iedereen met Mortons neuroom aanraden.”

Gaat Mortons neuralgie vanzelf over?

Nee, Mortons neuroom gaat niet vanzelf over. Als je niets doet wordt het alleen maar erger. Ga trainen, net zoals Petra, en begin alvast met de 4 gratis oefeningen voor Mortons neuroom.

Reacties
Categorieën