Je maakt je bekken los met deze draaibeweging
Voetoefening 3 voor lopen op blote voeten tijdens Bevrijd je voetendag
09 februari 2024 
0 min. leestijd

Voetoefening 3 voor lopen op blote voeten tijdens Bevrijd je voetendag

Hoe maak je je bekken los? Met behulp van een draaibeweging in je voeten, waarbij je ook het bekken gaat draaien. Deze oefening vind je in dit blog.

Waarom je bekken losmaken?

Het is belangrijk dat al je lichaamsdelen soepel kunnen bewegen, dus ook het bekken. Als het gebied van de lage rug en het bekken beter beweegt, verbeteren de bewegingen in je voet en de rest van je lichaam ook. Alles is met elkaar verbonden.

Hoe maak je je bekken los?

Met deze voet- en houdingsoefening maak je je bekken los. Cocky doet de oefening rustig voor, doe vooral met haar mee.


Neem deel aan onze Challenge voor Bevrijd je voetendag

Markeer 24 mei 2024 in je agenda! Want dan is het Bevrijd je v oetendag: het ultieme moment om op blote voeten de wereld te verkennen. Ter voorbereiding bieden we je een exclusieve Challenge: wekelijks sturen we je een voetoefening per e-mail, klaar om je voeten in topconditie te brengen.

Meld je aan voor de Challenge

Vragen?

Heb je een vraag over een oefening? Mail naar info@voetentraining.nl. We geven graag persoonlijk advies.


Over de schrijver
Hallo, ik ben Yvonne Bontekoning. Ik help sporters met klachten aan voeten, benen en heupen. Ik zie veel mensen met voetklachten. Sinds 2013, na een lezing van een evolutiebioloog over de natuurlijk voet, ben ik gaan onderzoeken of voetklachten misschien samen zouden kunnen hangen met het feit dat we onze voeten niet meer natuurlijk (zonder schoenen die niet de vorm van de voet hebben) gebruiken. Ik ben, samen met Cocky Hoogeveen, de initiatiefnemer van Voetentraining.
Reactie plaatsen