Je maakt je bekken los met deze draaibeweging
Voetoefening 3 voor lopen op blote voeten tijdens Bevrijd je voetendag
19 januari 2023 
0 min. leestijd

Voetoefening 3 voor lopen op blote voeten tijdens Bevrijd je voetendag

Hoe maak je je bekken los? Met behulp van een draaibeweging in je voeten, waarbij je ook het bekken gaat draaien. Deze oefening vind je in dit blog.

Waarom je bekken losmaken?

Het is belangrijk dat al je lichaamsdelen soepel kunnen bewegen, dus ook het bekken. Als het gebied van de lage rug en het bekken beter beweegt, verbeteren de bewegingen in je voet en de rest van je lichaam ook. Alles is met elkaar verbonden.

Hoe maak je je bekken los?

Met deze voet- en houdingsoefening maak je je bekken los. Cocky doet de oefening rustig voor, doe vooral met haar mee.


Nog meer voetoefeningen voor lopen op blote voeten

Elke maandag om 14.00 uur verschijnt er een nieuwe voetoefening op deze pagina en onze socialmediakanalen. We plaatsen deze video's zodat jij je goed kunt voorbereiden op Bevrijd je voetendag. Op 23 juni worden overal in het land blotevoetenactiviteiten georganiseerd. Om het blotevoetengevoel goed te kunnen ervaren is het belangrijk geoefende voeten te hebben. Veel succes!

Vraag het Cocky

Heb je een vraag over een oefening? Mail naar info@voetentraining.nl en zet in de onderwerpregel 'Vraag het Cocky'. Dan geeft zij antwoord op jouw vraag. Deze vraag plaatsen wij anoniem op de videopagina, zodat anderen er ook van kunnen leren.


Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Reactie plaatsen