Dankzij de hielspoor behandeling van Voetentraining kan ik langer staan
21 september 2020 
2 min. leestijd

"Dankzij deze hielspoor behandeling kan ik veel langer staan"

Hielspoor behandeling. Gerben volgt de Online Training Hielspoor van Voetentraining. In onderstaande review vertelt hij aan videograaf Guido de Kanter hoe hij de training ervaart en wat deze hem tot nu toe heeft opgeleverd.

“Ik heb er alle vertrouwen in”

“Ik ervaar dat ik door de hielspoortraining veel langer kan staan. Vroeger was dat 5 minuten, nu een half uur of een uur. Soms voel ik nog een klein pijnscheutje, maar dat komt doordat ik nog niet aan het eindstation ben. Het eindresultaat ‘volledig pijnvrij’ heb ik nog niet bereikt, maar ik weet zeker dat ik op een gegeven moment pijnvrij kan staan als ik doorga met een aantal oefeningen. Daar heb ik alle vertrouwen in.”

“Mijn fysiotherapeut gaf aan dat het heel zinvol was”

“De pijn is sterk afgenomen door het doorlopen van de modules van de hielspoor behandeling van Voetentraining. Ik ben daar heel tevreden mee. Toen ik de website van Voetentraining bezocht twijfelde ik eraan of het het wel waard was er geld aan uit te geven. Maar mijn fysiotherapeut gaf aan dat het heel zinvol was om met Voetentraining aan de slag te gaan. Dus ik vertrouwde erop dat de hielspoor behandeling van Voetentraining mij zou helpen. Dat is ook uitgekomen.”

hielspoor behandeling

Wandelen is nu prettiger voor Gerben.

“Je hebt geduld nodig”

“Ik zou andere mensen ook de hielspoor behandeling van Voetentraining aanraden. Zeker aan mensen die veel last hadden van staan en lopen zoals ik heb gehad. De investering is het echt waard. Je hebt geduld nodig om de modules te doorlopen, maar je zult merken dat je steeds minder pijn krijgt.”

Hielspoor behandeling Voetentraining

Wil jij ook net als Gerben veel langer kunnen staan en beter lopen? En ben je geïnteresseerd in onze hielspoor behandeling? Probeer dan eerst de 4 gratis oefeningen voor hielspoor eens. Veel deelnemers merken dat hun voeten daardoor al soepeler worden. Klik op onderstaand plaatje om ze te downloaden.

hielspoor behandeling

Download de 4 gratis oefeningen voor hielspoor!

Praten met lotgenoten

Op Facebook hebben we een groep voor hielspoor. Hier kun je vragen stellen en je ervaringen delen met lotgenoten. De medewerkers van Voetentraining houden de pagina dagelijks bij. Ook zetten ze er tips op.

hielspoor behandeling

Gratis hielspoor webinar

Iedere maand houden we een gratis webinar over onze hielspoor behandeling. Tijdens dit webinar legt Cocky of Yvonne uit hoe hielspoor kan ontstaan, wat de relatie is tussen hielspoor en de rest van je houding en waarom je voeten trainen zo belangrijk is. Hieronder vertelt Cocky uit wat een webinar inhoudt.

Vragen aan de hielspoor behandeling?

Heb je vragen over je hielspoor? Stel ze vooral via info@voetentraining.nl. Onze medewerkers van de klantenservice en onze fysiotherapeuten helpen je graag.

Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Marja
Door

Marja

op 05 Mar 2022

ik neem grote wattenschijf spuit hem vol met magnesium vloeibaar op de hiel sokje erover en volgende morgen nergens meer last van gelukkig lukt het tot nu toe altijd

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 18 Mar 2022

Fijn, maar wij zien dit als symptoombestrijding. Met oefenen pak je de oorzaak aan en kan hielspoor blijvend verdwijnen.

Pine Berg
Door

Pine Berg

op 07 Mar 2022

Dat is fijn, maar wij zien dat als symptoombestrijding. Je neemt de oorzaak van hielspoor hiermee niet weg. Met Voetentraining leer je beter staan en lopen en krijg je sterkere voeten, waardoor de pijn verdwijnt.

Reactie plaatsen