Stel je vraag op Facebook!
Klik hier

Page content

article content

Hallux valgus voet foto

Hallux valgus voet foto. Heb je last van een hallux valgus, een scheve grote teen en doe je mee met onze voetentraining? Dan wil je vast weten of je op de juiste weg bent. Hoe kom je daar achter? Door te oefenen zal de stand van de grote teen rechter worden. Als je dus foto’s maakt, zal je zien dat de teen rechter wordt. Als je de foto’s naast elkaar legt, kun je de vorderingen goed zien. In dit blog geven we tips over het maken van zo’n voetfoto.

Hallux valgus voet foto

Speciaal voor jou hebben we een infographic gemaakt met daarop instructies voor de voetfoto. Als je je voeten in dezelfde stand hebt staan als op dit voorbeeld en de bijbehorende instructies volgt, komt het helemaal goed met jouw voetfoto. Deze punten zijn belangrijk om in de gaten te houden:

  • Toon beide voeten
  • Houd 5 centimeter ruimte tussen je voeten
  • Gebruik een effen ondergrond
  • Sta, ga niet zitten

Waarom een voetfoto?hallux valgus voetfoto

Met behulp van een voetfoto kun je de begin-, tussen- en eindstand vastleggen van de oefeningen die je bij ons volgt. Zo kun je veranderingen duidelijk in kaart brengen en bepalen of je tevreden bent met het resultaat. Zo niet? Dan gaan we verder onderzoeken wat jij nodig hebt om van je voetklachten af te komen.

Gratis oefeningen hallux valgus downloaden

Is dit blog de eerste kennismaking met voetentraining? Dan raden we je aan onze 4 gratis oefeningen voor de hallux valgus te downloaden. We leggen je stap voor stap uit hoe je de oefeningen moet uitvoeren.

Heb je een andere voetaandoening? We ontwikkelen momenteel nieuwe trainingen. Hou onze website en Facebookpagina dus goed in de gaten.

Comment Section

0 reacties op “Hallux valgus voet foto

Plaats een reactie


*


Cocky Hoogeveen
Cocky Hoogeveen is, samen met Yvonne Bontekoning, oprichtster van Voetentraining.nl. Cocky heeft een jarenlange ervaring als fysiotherapeut, acupuncturist en podoposturaal therapeut in een eerstelijns fysiotherapiepraktijk. Zij ondersteunt in haar eigen praktijk mensen met voet-en houdingsklachten. Via Voetentraining.nl helpt zij mensen met voetproblemen door het aanbieden van praktische online training programma`s.