Ik heb pijn bij wandelen en hardlopen door hielspoor. Wat nu?

Wil je nu af van je hielpijn?

Hielpijn,  je kan er wat aan doen!

Ervaringen  met onze online trainingen hieronder

Deelnemer Gerben  over de Online Training Hielspoor

Ik heb heel lang last gehad van mijn voeten bij het hardlopen. Er was een moment, dat ik dacht, ik stop ermee. Dit gaat zo niet langer. Ik ben al een tijd bezig met de oefeningen van Voetentraining en ik moet zeggen, ik heb geen klachten meer. Heel bijzonder dat je geen pijn meer hebt bij het lopen.

Agnes Schipper, marathonloopster, Utrecht
De training is gebaseerd op heel veel wetenschappelijke studies en dat maakt het ook zo waardevol. En de kosten vind ik niet hoog. Zie het als de aanschaf van een paar schoenen.


Gina de Haan, podoposturaal therapeute, Amsterdam

Ik ben nu een half jaar bezig en heb veel baat bij de oefeningen. Het is een goed opgezet programma. Ik kan deze training echt aanraden." 

Yvonne van der Helm, huisarts Nieuwegein

Wil jij weten of je last hebt van hielspoor?  

Bekijk het filmpje.

Heb jij last van hielspoor?


Voetentraining cocky en yvonne


Heb jij pijn aan de onderkant van je voet? Bij je hiel? En vooral als je net in beweging komt? Dan heb jij last van hielspoor. Hielspoor staat ook wel bekend onder fasciitis plantaris of peesplaatontsteking. Hielspoor is een irritatie van de peesplaat.


De oorzaak van hielspoor is meestal overbelasting van de peesplaat. Dit ontstaat bijvoorbeeld als je veel staat, overgewicht hebt of regelmatig sport. Maar ook mensen voor wie dit allemaal niet geldt, krijgen hielspoor.


Hielspoor is een hele nare en vervelende voetklacht. En wordt ook steeds erger als je niet oppast. De meeste mensen krijgen het advies om rustig aan te doen. Of nog stevigere schoenen te dragen met steunzolen. Misschien vermindert dit de pijn, maar je haalt de oorzaak er niet mee weg. Je hielspoor blijft of verergert zelfs. De pijn kan zich ook verspreiden naar andere delen van je voet of lichaam.


Wij zijn Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen van Voetentraining. We ontwikkelden de Online Training Hielspoor, waarin voeten en voetspieren getraind worden. Getrainde voeten en sterke voetspieren voorkomen de pijnlijke gevolgen van hielspoor.

Overal trainen, waar en wanneer je wilt. Op je computer, tablet, zelfs je telefoon. Train je voetspieren sterk.


De pijn onder je hiel wordt minder en verdwijnt met ons complete oefenprogramma Online Training Hielspoor.

Eindelijk lopen zonder pijn

Weer leuke schoenen aan

Niet aan je voeten denken

3000+

Deelnemers online trainingen 

60.000
Downloads gratis oefeningen
300+

Deelnemers per webinar

60.000

Maandelijks bezoekers site

Online Training Hielspoor

Bekijk het filmpje

Eerst een paar oefeningen proberen?

  • Ontvang nu gratis oefeningen en stappenplan voor hielpijn
  • Duidelijke tekst en uitleg 
  • Makkelijke oefeningen, iedereen kan het
  • Voorkom pijn en meer klachten

Het losmaken van je grote teen

Heb jij voetklachten? Dan is deze basisoefening van Voetentraining iets voor jou. Maak 's ochtends je grote teen los, dan loop je de hele dag makkelijker!