Scheve grote teen oefentherapie voor behandelaren van de hallux valgus

Scheve grote teen oefentherapie

05 november 2020
Scheve teen oefentherapie. Ben jij een behandelaar die regelmatig mensen ziet met een Hallux Valgus? En zie jij kansen om deze mensen met de scheve grote teen te begeleiden met voetoefeningen? Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. En ook het feit dat je misschien geen of weinig ervaring hebt met oefentherapie hoeft geen probleem te zijn. Voetentraining helpt! Voetentraining ontwikkelde een online training. De training wordt gebruikt door mensen die zelf last hebben van de scheve teen. Maar ook behandelaren zetten deze training in bij hun behandelingen.

Hoe gebruik je de online training?

Er zijn 3 mogelijkheden om met de online training hallux valgus te werken: 

1. Als naslagwerk voor oefeningen en hulpmiddelen die je inzet in je eigen behandelprotocol.

2. Als behandelprotocol. Je volgt de opbouw van onze onlinetraining en bepaalt voor jouw patiënt/cliënt welke oefeningen en hulpmiddelen relevant zijn. Je legt zelf alle oefeningen uit en maakt de trainingsschema’s. Het kan voor jouw klanten een probleem zijn om deze oefentherapieconsulten zelf allemaal te betalen. Je kunt dan overwegen om met groepjes van 4-6 personen te werken. Jouw uur tarief kunnen de deelnemers dan delen.

3. Je adviseert je patiënt/client de online training bij jou aan te schaffen. Je verliest zelf geen tijd aan het maken van instructie foto’s of -video’s, uitleg bij oefeningen en het maken van trainingsschema’s. Je kunt je volledig richten op de specifieke behoefte van je patiënt/cliënt en helpen bij de zelftesten, het tapen en correcte uitvoering van de oefeningen. Bovendien krijg je 18% commissie van ons. Voor de begeleiding kun je natuurlijk consulten rekenen.

Workshops

Wij organiseren regelmatig workshops om trainers en therapeuten meer inzicht te geven in de onderbouwing bij de keuzes die wij in ons online trainingsprogramma hebben gemaakt. Globale inhoud:

-Therapeutische principes en wetenschappelijke onderbouwing van de online training -Opties voor de therapeut om de consument te begeleiden:

-De screening

-Het tapen

-Correcte uitvoering van oefeningen

Online training hallux valgus

Klik hier als je meer wilt weten over ons trainingsprogramma voor behandelaren. Even mail met Yvonne of Cocky kan ook natuurlijk. Dat kan via info@voetentraining.nl