Ik heb een hallux valgus, wat moet ik doen?

Dit zeggen onze deelnemers over de Online Training Hallux Valgus

Jullie zijn zo geweldig! Na 2 jaar vreselijke pijn in voet/kuit/knie en bekken, weet ik nu eindelijk waar mijn pijn vandaan kwam. Ik doe braaf mijn oefeningen en tape mijn hallux valgus. 12 artsen wisten niet wat ze met mij aanmoesten. Ik kan de hele dag wel zingen!!! Dank jullie wel.""
Marjolein van Ek
Nu al dank je wel! Na jaren heb ik eindelijk antwoord op de vraag of er oefeningen bestaan die mij helpen voorkomen dat ik onder 't mes moet ivm de hallux valgus. Ik snap werkelijk niet waarom een operatie wordt besproken en geen alternatieven.
Annemieke Koppens
Ik wil jullie even laten weten dat ik heel enthousiast ben over de cursus.
Eugenie Rietbergen
Dank jullie wel! Ik ben meteen begonnen met de oefeningen. Ik ben vooral heel erg blij met het vooruitzicht dat het niet alleen maar bergafwaarts kan gaan met mijn overgeërfde hallux valgus.
Nettie van Dijk

Het verhaal van Anja na 9 maanden voetentraining: 

"De eerste twee modules heb ik bijna dagelijks intensief getraind en ik merkte dat er van alles in mijn voeten gebeurde in positieve zin. Na één maand heb ik mijn zooltjes vaarwel gezegd en de teenspreiders de hele dag gedragen.


De klachten zijn bijna allemaal verholpen zoals: X-been links, pijn in zijkant linker bovenbeen, scheve heup links, lage rugpijn, scheve houding bovenlichaam en nek. Het consequent oefenen heeft een win, win resultaat opgeleverd. En het allermooiste wat ik heb ervaren is dat de HV na het opheffen van de blokkades in mijn lichaam zienderogen rechter ging staan. Hetgeen mede te danken is aan de super duidelijke online cursus, oefen video’s en tips van cursusleiders en reacties van cursisten.Vanaf nu ga ik voortaan mobieler en met een mooiere houding door het leven. Ik voel mij fitter en energieker. Ook ben ik er achter gekomen dat ik mijn voeten moet koesteren en dat ze na deze cursus nazorg verdienen om het behaalde resultaat vast te houden of verder nog iets te verbeteren."

En dit is het resultaat van de Online Training Hallux Valgus: 

null


Eveline Samuels uit Meerssen


Marlo de Kat uit Utrecht

Ik heb heel lang last gehad van mijn voeten bij het hardlopen. Er was een moment, dat ik dacht, ik stop ermee. Dit gaat zo niet langer. Ik ben al een tijd bezig met de oefeningen van Voetentraining en ik moet zeggen, ik heb geen klachten meer. Heel bijzonder dat je geen pijn meer hebt bij het lopen.

Agnes Schipper, marathonloopster, Utrecht
De training is gebaseerd op heel veel wetenschappelijke studies en dat maakt het ook zo waardevol. En de kosten vind ik niet hoog. Zie het als de aanschaf van een paar schoenen.


Gina de Haan, podoposturaal therapeute, Amsterdam

Ik ben nu een half jaar bezig en heb veel baat bij de oefeningen. Het is een goed opgezet programma. Ik kan deze training echt aanraden." 

Yvonne van der Helm, huisarts Nieuwegein

Wil jij weten of je een hallux valgus hebt? 

En hoe jij daar zelf wat aan kan doen?

Bekijk het filmpje.

Overal trainen, waar en wanneer je wilt.

Train je grote teen weer recht(er) met ons complete oefenprogramma Online Training Hallux Valgus.

Eindelijk lopen zonder pijn

Weer leuke schoenen aan

Niet aan je voeten denken

10.000+

Deelnemers online trainingen 

70.000

Downloads gratis oefeningen

500+

Deelnemers per webinar

130.000+

Maandelijks bezoekers site

 Online Training Hallux Valgus. Bekijk het filmpje.


Dit is een hallux valgus met een bunion.

Heb jij last van een hallux valgus?

Voetentraining cocky en yvonne

Heb jij last van een hallux valgus? Ben je bang dat het erger wordt? 1 op de 4 mensen heeft een scheve grote teen en heeft daar in meer of mindere mate last van. De klachten, veroorzaakt door deze hallux valgus, zoals de scheve teen genoemd wordt, nemen in de loop van de tijd toe. De teen gaat schever staan en de knobbel aan de zijkant van de voet wordt dikker, met vaak pijn bij het lopen tot gevolg.


Wij zijn Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen van Voetentraining. We ontwikkelden de Online Training Hallux Valgus waarin voeten en tenen getraind worden. Getrainde voeten en sterke voetspieren voorkomen de pijnlijke gevolgen van een hallux valgus.

Eerst een paar oefeningen proberen?

  • Ontvang nu 4 gratis oefeningen voor de hallux valgus
  • Duidelijke tekst en uitleg over de scheve teen
  • Makkelijke oefeningen, iedereen kan het!
  • Voorkom verdere scheefgroei
50%
Ja, ik wil direct gaan oefenen!

Het losmaken van je grote teen

Heb jij voetklachten? Dan is deze basisoefening van Voetentraining iets voor jou. Maak 's ochtends je grote teen los, dan loop je de hele dag makkelijker!