Nadia Post van Voetentraining

Nadia van der Pluijm, medewerker Voetentraining


Mijn naam is Nadia. Ik ben afgestudeerd in de psychologie en pedagogiek en heb een enorme passie voor theater, (klassieke)muziek, geschiedenis, boeken en natuur.


In 2016 ben ik mijn eigen onderneming gestart onder de naam 'Nadia de bezige bij'. 

Binnen mijn onderneming ben ik werkzaam in de podiumkunsten, theater grime/visagie, en in de brede administratieve dienstverlening. Tevens geef ik theaterlessen in het speciaal onderwijs.


Daarnaast ben ik in 2019 een aftakking binnen mijn bedrijf gestart genaamd 'Georgian Romance' waarin ik historische kostuums maak en verkoop. 


Hier staat meer informatie over Georgian Romance en ook hier.


Voetentraining


Bij Voetentraining ben ik sinds 2020 werkzaam als administratief medewerker en medewerker webcare. Zelf heb ik last van metatarsalgie en had geen idee dat hier wat aan te doen was. Ik weet dat voetklachten je leven in grote mate kunnen beïnvloeden. Mijn missie bij Voetentraining is dan ook om mensen bewust te maken van het feit dat pijn niet altijd nodig hoeft te zijn. 

null