Nadia Post van Voetentraining

Nadia van der Pluijm, medewerker Voetentraining


Mijn naam is Nadia. Ik ben afgestudeerd in de toegapaste psychologie en heb een enorme passie voor theater, geschiedenis, boeken en natuur.


In 2016 ben ik mijn eigen onderneming gestart onder de naam 'Nadia de bezige bij'. 

Binnen mijn onderneming ben ik werkzaam in de podiumkunsten en in de brede administratieve dienstverlening. Tevens geef ik theaterlessen in het speciaal onderwijs.Voetentraining


Bij Voetentraining ben ik sinds 2020 werkzaam als administratief medewerker en medewerker webcare. Zelf heb ik last van metatarsalgie en had geen idee dat hier wat aan te doen was. Ik weet dat voetklachten je leven in grote mate kunnen beïnvloeden. Mijn missie bij Voetentraining is dan ook om mensen bewust te maken van het feit dat pijn niet altijd nodig hoeft te zijn. 

null