Helpt de Online training voor de Scheve Teen echt?
Trainen van scheve grote teen helpt!
14 november 2017 

Trainen van scheve grote teen helpt!

Het trainen van je scheve grote teen helpt! Dat blijkt uit een recente enquête onder deelnemers aan onze Online Training Scheve Teen. Onder nagenoeg alle bestaande gebruikers van de training blijkt het trainen van de voeten effect te hebben. In dit blog een korte samenvatting van de resultaten van het onderzoek.

Wij, Cocky en ik (Yvonne) zijn nog geen jaar geleden (maart 2017) gestart met de online training voor de hallux valgus. Natuurlijk wisten we al dat het trainen van je voeten helpt bij het verminderen en voorkomen van voetklachten. Maar dat zoveel mensen, zoveel positieve resultaten melden, heeft ons blij gemaakt.

Waarom volgen deelnemers de online training?

De meeste mensen doen de training om een ergere scheefstand van de grote teen te voorkomen. En daarnaast wil men vooral ook af van de pijn en de bunion (de knobbel aan de zijkant van je voet).

Hoe vaak wordt in de praktijk getraind?

Er wordt dagelijks 3 tot 4 x per week minimaal 15 minuten geoefend. (Dat is trouwens prima, mensen trainen over het algemeen dus nog meer dan we minimaal adviseren).

Wanneer treedt verbetering op?Online training scheve teen resultaat

Iedereen die langer dan 4 weken bezig is, meldt verbetering. Als eerste verdwijnt de pijn. De meesten noemen soepele en sterke voeten. Bij sommige deelnemers wordt de knobbel al kleiner. Vanaf 4 maanden oefenen komen de eerste berichten dat de scheve teen zichtbaar minder scheef staat.

Hoe bevalt het zelfstandig trainen?

De online training is voor de meeste klanten heel goed zelfstandig te doen. Vooral de video’s met heldere uitleg dragen hier in grote mate aan bij.

Wat kunnen we verbeteren aan de online training?

En natuurlijk zijn er ook verbeterpunten. Zo is lang niet voor iedereen duidelijk wanneer je door kunt naar de volgende module. Anderen vinden de training te lang of zouden gemakkelijker via de trainingssite contact willen kunnen opnemen met ons. Dat is duidelijk. En dat gaan we verbeteren natuurlijk!

Reviews

Wil je weten wat anderen vinden van onze Online Training voor de Scheve Teen? Lees hier de ervaringen van deelnemers.

Zelf proberen

We hebben een aantal voetoefeningen samengesteld waarmee je kan uit proberen of het trainen van je voeten iets voor jou is. Probeer direct onze gratis oefeningen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen