Voetentraining.nl

Veel gestelde vragen tijdens onze webinars

Alle antwoorden hieronder

Vragen na webinar hallux limitus/rigidus

Ik heb zojuist het webinar gevolgd en ik wil graag jullie training bestellen. Wat is de kortingscode? En waar kan ik de training bestellen?

Je kan de online training in onze winkel bestellen.
De kortingscode is limitus

Deze korting loopt morgenavond om 24.00 uur af.
Dit is de link voor de online training: (je moet hem heeft knippen en plakken)

https://winkel.voetentraining.nl/checkout/onlinetraininghalluxlimitusrigidus

Wordt de training vergoed door de zorgverzekeraars?

Nee, de training wordt niet vergoed.

Moet je het altijd blijven trainen, ook als je klaar bent met de online training?

We adviseren dan wel wat oefeningen te blijven doen. In de training hebben wij hiervoor ook een trainingsschema gemaakt. Zie het als een onderhoudsdosis.

Hou je altijd toegang tot de online training?

Als je de training heb aangeschaft, houd je onbeperkt toegang tot de training.

Kan je op vakantie de training tijdelijk onderbreken?

Ja dat kan. Je kunt ook wat betreft het oefenen even op vakantie en daarna pak je het op waar je was gebleven. Maar je kunt de online training ook op telefoon of tablet bekijken. Je hebt wel altijd een internet verbinding nodig.

Als je bijvoorbeeld bij module 5 bent, kan je dan niet meer terug naar een eerdere module?

Als je de opbouw van de training volgt ga je niet terug naar een eerdere module. Maar als je bent vergeten hoe een oefening precies gaat, dan kun je die instructievideo wel even terugkijken. Je hebt in elk geval altijd toegang tot eerdere modules.
Verder komen oefeningen uit eerdere modules wel in de meedoen oefensessies terug. Op deze manier zorgen we voor variatie in je dagelijkse oefenprogramma.

Hoe lang duurt iedere module?

Alle modules duren 2 weken behalve module 1, die duurt 1 week. We gaan ervan uit dat je ongeveer 1 week nodig hebt om de inhoud (zoals anatomie, informatie over bijvoorbeeld het tapen en de nieuwe oefeningen) te lezen en te kijken. De tweede week ga je aan de hand van oefensessies gericht oefenen. Je mag er ook langer over doen. Dat is het voordeel van de online training, je kunt het in je eigen tempo doen. Het belangrijkste is regelmaat. Liefst dagelijks 15-30 minuten, maar er zijn ook mensen 3x per week 20-30 minuten met de training bezig zijn.