Hoe kom ik af van die pijn door mijn platvoeten?
Voetentraining cocky en yvonne

Aanbod met korting

We hebben iets voor je. Ben je van plan om helemaal van de gevolgen van platvoeten  af te komen? Dan hebben we nu iets speciaals voor je. Het is ons complete online trainingsprogramma voor iedereen die aan de slag  wil met het trainen van de voetspieren.


We bieden je 10% korting op ons volledige programma! Klik voor korting direct op de rode knop hieronder. Gebruik de kortingscode: platvoeten1


Of lees onderstaande pagina even door. Dit duurt maximaal 2 minuutjes.

"Hoe je van de gevolgen van platvoeten afkomt – zonder pijn of operatie"

Online Training Platvoeten

Je hebt nooit meer last van de gevolgen van platvoeten door simpelweg deze oefeningen te doen. Een beetje discipline elke dag en je loopt zonder moeite of pijn weer op sterke voeten. Draag gerust weer je allerfijnste schoenen.

platvoeten training voetentraining

Heb jij platvoeten en schaam je daar een beetje voor?

 1. Je kunt nooit eens een lekkere wandeling maken omdat je voeten altijd zo moe zijn 
 2. Ook als je niet loopt, denk je voortdurend aan je lelijke voeten 
 3. Je houding is niet goed. Mensen zeggen dat je zo scheef staat.
 4. Je hebt altijd steunzolen nodig

Ach het valt wel mee, denk je nu. Je wilt geen zeurpiet zijn, al heb je wel eens gekeken naar hulpmiddelen als spalken, steunzolen en  bredere schoenen. 

Maar weet je wat nu het ergste is? De gevolgen van  platvoeten, zoals pijn in je heup of knieën, gaan niet vanzelf over. Sterker, naarmate je ouder wordt, krijg je er steeds meer last van.

Wat nu? Lees verder...

Gelukkig hoeft dit voor jou niet zo te zijn

Wat zou het voor jou betekenen als je:


 • Meer energie en weer lekker lopen
 • Betere houding
 • Goede balans
 • Kans op vallen is veel kleiner
 • Sterke voetspieren  
 • Platvoet is minder geworden 
 • Voeten minder snel moe 
 • Gebruik steunzolen afgebouwd

Kortom, met door je voeten en je houding te trainen sta je sterker in het leven en ben je gelukkig!

Hou je voeten actief, train ze en pak die platvoeten aan

Met de Online Training Platvoeten bereik je dit. Aan de hand van meer dan 30 oefeningen train je stap voor stap je voeten steviger en sterker.

En weet je wat nou zo leuk is? Iedereen kan het. Het enige wat je nodig hebt is een klein beetje discipline. 

Volg de Online Training Platvoeten en....

 • Je loopt weer fijn
 • Je voeten worden smaller en mooier
 • Je hele houding verbetert
 • Je hebt geen koude voeten meer

Dit mag je van de Online Training Platvoeten verwachten

30+

Instructie video`s

4

Modules

Dit zeggen andere deelnemers over de online trainingen van Voetentraining:

Het verhaal van Anja na 9 maanden voetentraining: 

"De eerste twee modules heb ik bijna dagelijks intensief getraind en ik merkte dat er van alles in mijn voeten gebeurde in positieve zin. Na één maand heb ik mijn zooltjes vaarwel gezegd en de teenspreiders de hele dag gedragen.


De klachten zijn bijna allemaal verholpen zoals: X-been links, pijn in zijkant linker bovenbeen, scheve heup links, lage rugpijn, scheve houding bovenlichaam en nek. Het consequent oefenen heeft een win, win resultaat opgeleverd. En het allermooiste wat ik heb ervaren is dat de HV na het opheffen van de blokkades in mijn lichaam zienderogen rechter ging staan. Hetgeen mede te danken is aan de super duidelijke online cursus, oefen video’s en tips van cursusleiders en reacties van cursisten.Vanaf nu ga ik voortaan mobieler en met een mooiere houding door het leven. Ik voel mij fitter en energieker. Ook ben ik er achter gekomen dat ik mijn voeten moet koesteren en dat ze na deze cursus nazorg verdienen om het behaalde resultaat vast te houden of verder nog iets te verbeteren."

En dit is het resultaat van de Online Training Hallux Valgus: 

null
De training is gebaseerd op heel veel wetenschappelijke studies en dat maakt het ook zo waardevol. En de kosten vind ik niet hoog. Zie het als de aanschaf van een paar schoenen.

Gina de Haan, podoposturaal therapeute Amsterdam

Arjan Steehouder

"Het lukt prima. De grote teen rechts komt langzaam maar zeker iets meer naar links, dus gaat meer naar voren wijzen en komt ook rechter te liggen."

Arine Fijn

"De voeten gaan goed! In training voor de Kustmarathon in Zeeland 7 oktober en geen enkele pijn meer aan mijn grote teen. Soms merk ik dat de teen wat stijfjes wordt en dan draai ik 'm even los."

Els Wimmers

"Bedankt voor de voetoefeningen. Deze had ik wel 20 jaar eerder willen hebben. Ben pas aan de slag ermee en zie nu al resultaat omdat er al weer wat beweging komt in die stijve scheve dikke linkerteen."

Ik ben nu een half jaar bezig en heb veel baat bij de oefeningen. Het is een goed opgezet programma. Ik kan deze training voor de hallux valgus echt aanraden." 

Yvonne van der Helm, huisarts Nieuwegein.

Annemieke Koppens

"Nu al dank je wel! Na jaren heb ik eindelijk antwoord op de vraag of er oefeningen bestaan die mij helpen voorkomen dat ik onder 't mes moet ivm de hallux valgus. Ik snap werkelijk niet waarom een operatie wordt besproken en geen alternatieven."

Eugenie Rietbergen

"Ik wil jullie even laten weten dat ik heel enthousiast ben over de cursus."

Nettie van Dijk

"Dank jullie wel! Ik ben meteen begonnen met de oefeningen.

Ik ben vooral heel erg blij met het vooruitzicht dat het niet alleen maar bergafwaarts kan gaan met mijn overgeërfde hallux valgus."

Ik heb heel lang last gehad van mijn voeten bij het hardlopen. Er was een moment, dat ik dacht, ik stop ermee. Dit gaat zo niet langer. Ik ben al een tijd bezig met de oefeningen van Voetentraining en ik moet zeggen, ik heb geen klachten meer. Heel bijzonder dat je geen pijn meer hebt bij het lopen.

Agnes Schipper, marathonloopster, Utrecht

Voor minder dan een paar nieuwe schoenen voorkom je de nare gevolgen van platvoeten


Online training Platvoeten van Voetentraining
€ 177,-
€ 149,-

Online Training Platvoeten

De online training kan je zelfstandig doen. Een consult is mogelijk bij een Erkend Voetentrainer. Hou rekening met kosten voor oefenmaterialen.
meedoesessie-platvoeten-voetentraining

Dit zijn je voetentrainers:

 Cocky Hoogeveen

Fysiotherapeut en podoposturaal therapeut

 Yvonne Bontekoning

Voetkundige en bewegingsanalist

Voor wie is de online training bedoeld en voor wie zeker niet?

Als jij platvoeten  hebt en je weet dat de gevolgen  erger worden dan is het nu tijd om er wat aan te doen. Dat betekent dat je gemotiveerd bent. En dat is ook nodig want het vergt wel enige oefening. Maar als jij elke dag gestructureerd de training volgt dan heb je snel resultaat. 


Maar...

Als jij zoiets hebt van "nou, ik zie wel hoe het gaat lopen, ik red me wel" dan is deze online training niet geschikt voor jou. Misschien kun je dan beter nu je laptop dichtklappen.


Misschien zit je nog met vragen"Ik heb helemaal geen tijd om dagelijks te oefenen"

Het kost je een kwartier tot 20 minuten, 3x per week. Dat is niet veel tijd als je ziet wat je ervoor terugkrijgt. Geen last meer van je voeten; dat is toch wat tijd waard! Bovendien, je kan de oefeningen doen terwijl je zit te werken achter je bureau of tv/netflix zit te kijken!


"Maar ik heb die 4 gratis oefeningen, dat is toch genoeg?"

Helaas, was het maar zo makkelijk. De vele verschillende oefeningen in het programma zorgen er juist voor dat de training effect heeft. Voor echt resultaat zijn de 4 oefeningen te weinig.


"Ik vind het nogal veel geld"

Kijk vooral naar wat het je waard is. Zonder pijn lopen kent eigenlijk geen prijs, toch? En de training kost niet meer dan een paar mooie schoenen. 


"Ik weet niets van computers"

Maar dat hoeft ook helemaal niet. Misschien kan iemand je helpen om in te loggen en vervolgens kan je overal het programma openen. Op je tablet, telefoon of computer.


"Ik heb het idee dat er niets aan platvoeten gedaan kan worden?"

Ja zeker wel. Het trainen van je voeten helpt. Echt. En het mooie is, niet alleen je voeten worden sterker, je hele houding pak je aan."

Train je platvoeten en merk het verschil

We hebben de Online Training Platvoeten speciaal ontwikkeld om de voetspieren te versterken en de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Hierdoor worden je voetspieren sterker en dat merk je direct.


Wil jij klachten door platvoeten voorkomen?

 begin dan nu met de Online Training.


Train je voeten, want het is helemaal niet nodig om last te hebben of te krijgen van je voeten! 


Succes,

Cocky en Yvonne


PS Wil je af van je platvoeten?  Dat kan door gestructureerd te trainen (een aantal minuten per dag). Meld je nu aan voor de Online Training Platvoeten. 

Online training Platvoeten van Voetentraining