arrow_drop_up arrow_drop_down
23 december 2019 

Dit zijn de hoogtepunten van Voetentraining in 2019!

Wat ging het snel en wat gebeurde er veel! 2019 is nu alweer voorbij, maar het was een zeer belangrijk jaar voor ons.

 

 

Veel gedaan!

Yvonne en Cocky stonden dagenlang in Thomas’ filmstudio oefeningen voor te doen, we zijn alweer tientallen webinars verder en we lanceerden 2 gloednieuwe trainingen voor metatarsalgie en klauw- en hamertenen. Hieronder een overzicht van al deze highlights.

Nieuwe medewerker

We werken nu samen met fysiotherapeut Cristina Sonnevelt. Zij kijkt het huiswerk na van de training voor de fysiotherapeuten en oefentherapeuten. Ook geeft ze met plezier workshops en consulten. Ze helpt steeds meer deelnemers. Je ziet haar in 2020 vaak voorbijkomen!

Opening van het telefonisch spreekuur

Sinds een half jaar houdt Cocky iedere vrijdag een telefonisch spreekuur van 09:00 uur tot 11:00 uur. Op die manier heeft ze al vele mensen met vervelende voetklachten persoonlijk advies gegeven. Ook in 2020 gaat ze hiermee door.

Voetenvlogs

Onze medewerker Eline heeft zelf een hallux valgus B. Daar wil ze wat aan doen. Maar niet alleen. Daarom heeft ze een reeks Voetenvlogs gemaakt waarin ze anderen met een hallux valgus laat zien hoe je je voeten traint. In dit Voetenvlog laat ze zien hoe je je voetspieren versterkt.

Verhuizing van ons kantoor

Voorheen werkten we thuis. Maar we merkten dat we een echte kantoorruimte nodig hadden. We zenden nu de webinars in een veel professionelere ruimte uit. Ook is er plek om met meerdere mensen tegelijk te werken. En voor onze honden Bobby en Pito en kat Koosje is het fijn dat het thuis nu minder druk is.

Hier zie je de video van ons nieuwe kantoor:

Online Training Metatarsalgie op 1 oktober

Met zijn allen werkten we keihard aan de Online Training Metatarsalgie. Guido schreef samen met Cocky en Yvonne de teksten voor de video’s.
Cocky, Yvonne en Thomas maakten de video’s. Eline en Pine werkten hard aan de promotie van de training en lichtten de geïnteresseerden op tijd in. Carin creëerde de mooie, herkenbare iconen en de 4 gratis oefeningen. Op dit moment zijn er al een hoop deelnemers bezig met de training.

Online Training Klauw- en Hamertenen op 1 december

Voor de Online Training Klauw- en Hamertenen gold dezelfde taakverdeling. Het verliep erg soepel. Inmiddels zijn er ook veel deelnemers aan het werk met hun klauw- en hamertenen.

Nieuwe Facebookpagina’s

Voetentraining heeft 5 nieuwe Facebookpagina’s aangemaakt met bijbehorende groepen. Zo is er nu een Facebookpagina voor:

  • Klauw- en Hamertenen
  • Metatarsalgie
  • Mortons Neuroom
  • Tailor’s bunion
  • Hielspoor
  • Hallux Limitus/Rigidus

Onze Facebookpagina over de hallux valgus is inmiddels meer dan 5.000 keer geliked! We zijn heel blij met alle volgers.

Nieuwe webinars

Cocky en Yvonne hielden in oktober en november de eerste webinars over metatarsalgie. Binnenkort volgen er uiteraard meer, dus hou onze socialmedia-kanalen in de gaten. Klauw- en hamertenen en hielspoor zijn de eerste nieuwe onderwerpen. De webinars over de hallux valgus blijven ook doorgaan.

Vernieuwde website

Pine werkte hard aan nieuwe pagina’s op de website en heeft de homepage helemaal vernieuwd. Iedereen die Voetentraining.nl intypt, komt direct op een overzichtelijke pagina waar je je voetklacht kunt aanklikken. Vervolgens ga je naar de pagina over die voetklachten en helpen we je verder.

Blije deelnemers

Ook dit jaar kregen we weer een hoop blije reacties van deelnemers. Gelukkig! Want daar doen we het allemaal voor! Zo hebben onder andere Agneta en Eveline een prachtig trainingsresultaat bereikt. Zie hieronder:

Guido heeft een aantal enthousiaste deelnemers geïnterviewd. Hieronder zie je bijvoorbeeld de video van deelneemster Marlo de Kat.

De plannen voor 2020

Voor 2020 hebben we ook een hoop mooie plannen:

  • We lanceren de online trainingen voor hielspoor, mortons neuroom, tailor’s bunion, hallux rigidus en gezonde voeten.
  • We vernieuwen de Online Training Hallux Valgus.
  • Voor iedere training komt er een handboek uit.
  • Er studeert een groot aantal Erkende Voetentrainers af. Dus je kunt op veel meer plekken een op consult komen bij Voetentraining.

Heb je een voetklacht? Blijf ons dan volgen. Er komen steeds meer adviezen op onze site. In ieder geval wensen we je een spetterende jaarwisseling en een pijnloos 2020 toe!

Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Reactie plaatsen