Stel je vraag op Facebook!
Klik hier

Page content

article content

Voetentraining in boekhandel Gouda

Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen van Voetentraining zijn woensdagavond 16 mei te gast in Boekhandel Verkaaik in Gouda. Ze geven informatie over de scheve grote teen en doen voet oefeningen.

Een op de vier mensen heeft een scheve grote teen en heeft daar in meer of mindere mate last van. De klachten, veroorzaakt door deze hallux valgus, zoals de scheve teen genoemd wordt, nemen in de loop van de tijd toe. De teen gaat schever staan en de knobbel aan de zijkant van de voet wordt dikker, met soms pijn bij het lopen tot gevolg.

Handboek scheve teen

Voetentraining publiceerde onlangs het boek Voetentraining, Handboek voor de scheve grote teen, geschreven door Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen. Tijdens de avond in de boekhandel in Gouda laten zij de aanwezigen  kennismaken met oefeningen van de voeten en de tenen. De oefeningen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en op de jarenlange praktijkervaring van deze voetspecialisten. Getrainde voeten en sterke voetspieren handboek scheve grote teen voetentrainingvoorkomen de pijnlijke gevolgen van een hallux valgus. In het boek “Voetentraining” worden, naast praktische oefeningen, ook de oorzaken en de gevolgen van de hallux valgus behandeld. Voor iedereen met een hallux valgus is dit boek een aanrader. Door zelf te oefenen neemt u het heft in eigen handen!

Aanmelden

Activiteit: Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen over “Hallux Valgus”
Datum: woensdagavond 16 mei 2018
Tijd: Tussen 19:30 uur en 21:00 uur
Kosten: € 2.50 (incl consumptie)
Aanmelden: via info@boekhandelverkaaik.nl

Comment Section

0 reacties op “Voetentraining in boekhandel Gouda

Plaats een reactie


*