Page content

Ervaringen Pauline Pieters, Veenendaal

Ervaringen Pauline Pieters, Veenendaal

 

Dit zegt Pauline Pieters uit Veenendaal. Zij is 1 maand bezig met de online training scheve teen van Voetentraining.

Ervaringen online training scheve teen

“Ik had al jaren last van mijn scheve teen. De oefeningen zijn goed te doen en mijn voeten worden met de dag sterker. Ik ben er super blij mee.”

Pijn met lopen

Pauline Pieters uit Veenendaal heeft al jaren last van haar scheve grote teen. Ze heeft pijn bij het lopen en ook `s nachts in bed heeft ze veel last van de scheefstand. “En ik ben gek op schoenen, maar al een paar jaar kan ik niet meer de schoenen dragen die ik wil.”

Advies huisarts

Consultatie van de huisarts leverde voor haar niets op. Ze hoorde regelmatig van haar huisarts  ‘het is vervelend, maar niet levensbedreigend. Hier kunnen we niets aan doen’. Uiteindelijk kwam ze zelfs in aanmerking voor een operatie. Pauline: “Ik stond al op de lijst. Ik zou 6 tot 12 weken niet kunnen lopen en moeten revalideren.”

Contact met Voetentraining

“En toen kwam ik in contact met Cocky Hoogeveen en de online training scheve teen. Ik zag de voor en na foto en dacht, ja, dat wil ik ook. Ik ben sowieso met mezelf aan het werk en mijn voeten horen daar ook bij. Met die foto in gedachten ben ik nu bezig. Dat kan ik ook iedereen als tip meegeven, hou het eindresultaat in gedachten.”

Dagelijks trainen

Pauline traint dagelijks haar voeten en volgt de modules van het online programma. “Ik ben mij nu al meer bewust geworden van mijn voeten. Ik probeer ook meer op blote voeten te lopen en wikkel mijn voeten goed af. Het is goed om zo bezig te zijn. Ik heb nu al veel minder pijn.”

    Comment Section

    0 reacties op “Ervaringen Pauline Pieters, Veenendaal

    Plaats een reactie


    *