Page content

Ervaringen online training scheve teen

Ervaringen online training scheve teen

Ervaringen van gebruikers van de online training hallux valgus geven je inzicht of de training voor jou interessant kan zijn. Hieronder staan links naar interviews (tekst en beeld) met mensen die hun ervaringen met de training graag met je delen.

Train je voetspieren

Voetentraining ontwikkelt online programma`s voor het trainen van de voetspieren. De online training voor de hallux valgus (de scheve grote teen), wordt besteld door mensen die in meer of mindere mate last hebben van de scheve teen.

Pijn in je voeten

Redenen zijn bijvoorbeeld pijn in de voeten, slecht lopen of veel last van de bunion (de knobbel aan de zijkant van de voet). Ook mensen die hun teen lelijk vinden en problemen ondervinden bij het kopen van schoenen, volgen de online training hallux valgus.

Waarom zou jij de training volgen?

Kortom, de overwegingen voor het volgen van de training verschillen, maar het doel is hetzelfde: het trainen van de voetspieren om de voetklachten op te lossen.

Wij hechten veel waarde aan de ervaringen van onze deelnemers aan de online training. Positieve, maar ook negatieve ervaringen horen wij graag. Zodat we de training kunnen aanpassen en verbeteren.

Ben jij deelnemer aan de online training hallux valgus? En wil je jouw ervaringen delen? Dat stellen we zeer op prijs! Mail even naar info@voetentraining.nl en we nemen snel contact op. Dank je!

Comment Section

2 reacties op “Ervaringen online training scheve teen


Door Maria Ankersmit op 18 juni 2019

Ik maak gebruik van de gratis oefeningen voor mijn stijve, pijnlijke licht vergroeide grote teen. Ik had pijn aan de onderkant van de middenvoet en veel vervelende krampen in de benen. Zowel de krampen als de pijn in middenvoet zijn verdwenen.
Ik maak 2x per dag een gezellig kwartiertje voor mijn voeten en spreek ze vrolijk toe. Op deze manier is het volhouden van de oefeningen niet moeilijk en het help echt ….
Dank voor de deskundige hulp.


Door Pine Berg op 18 juni 2019

Beste Maria, Dank voor je bericht over de ervaring van onze online training voor de scheve teen. Dank voor je positieve reactie. Super dat je zoveel baat hebt bij de gratis oefeningen. Je pakt het trouwens goed aan. 2 keer per dag oefenen is heel goed! Veel succes.

Plaats een reactie


*