Page content

Meest gestelde vragen

In principe kan iedereen de training volgen. Heb je Diabetes Type 1? Overleg eerst met je huisarts. Heb je actieve reuma? Dan zijn niet alle oefeningen geschikt voor je. Maar dat geven we aan in de training. Is je hallux valgus al geopereerd en vastgezet? Dan is deze training niet voor jou geschikt. Is de scheefstand in het ergste stadium? In dat geval kan je prima trainen, je voetspieren worden alleen maar sterker. Maar in dit geval komt de teen niet meer recht te staan. Kijk hier voor meer informatie.

Ja, dat kan. Bestel dan de training met consult. Dan kunnen we je begeleiden en kan je alle vagen stellen die je wil.

Ja, dat kan prima. Het is juist heel goed om elkaar te stimuleren. Wel moet iedere deelnemer de training zelf aanschaffen. De training is uitsluitend te volgen via 1 IP adres.

Sla het tapen over en gebruik dan de minimalistische schoenen, de correct toes en de teensokken.

In de training besteden we aandacht aan het zogenoemde tapen. We laten zien hoe het moet. Maar ben je allergisch voor tape, sla dit dan over en gebruik alleen de correct toes, teensokken en de minimalistische schoenen.

De training houden wij actueel. Als er updates worden gedaan, brengen we je daarvan op de hoogte. Je houdt levenslang toegang en krijgt altijd de nieuwste inzichten en oefeningen.

Ja, je kan zo vaak al je wil de filmpjes in de training bekijken.

We adviseren dagelijks te oefenen. Reken op een half uur per dag. Als je minder vaak of minder lang oefent per keer, duurt het langer voordat je resultaat hebt. De scheve teen heb je ook niet van de ene op de andere dag gekregen.

We adviseren 1 paar minimalistische schoenen. De schoenen ondersteunen de voetentraining. Door hier op te lopen train je de voetspieren. Lopen op deze minimalistische schoenen is een uitstekende manier en geeft een optimaal resultaat. Dit geldt ook voor teensokken. In de training wordt hier uitgebreid aandacht aan gegeven. De materialen zijn door ons getest.

Op deze pagina zie je de prijzen staan:
https://voetentraining.nl/halluxvalgusonlinetraining/

De trainingsmaterialen die je nodig hebt zijn een oefenballetje, tape, correct toe en een kleine theraband. Je kan deze oefenmaterialen via voetentraining bestellen.

De training is niet geschikt voor mensen met Diabetes type I of actieve reuma. Ook als je al een operatie aan de hallux valgus hebt gehad, is de training niet geschikt. Bovendien heeft de training minder effect bij een hallux valgus Categorie E.

De training is ook geschikt voor kinderen. Een scheve teen komt ook bij kinderen voor. De oefeningen kunnen ook preventief gedaan worden.

Ja, dat is geen enkele belemmering. Zorg ervoor dat je goed zit.

Nee, de kosten van de training krijg je niet vergoed.

Zorg dat je goed de ruimte voor je benen en voeten hebt als je zit. Verder raden we je aan om oefenmaterialen aan te schaffen. De belangrijkste oefenmaterialen zijn een trainingsballetje, correct toe, tape en een kleine theraband.