Voetentraining privacy verklaring

Privacy Verklaring Voetentraining en Wij Voetentrainers

Kennis- en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging, gevestigd aan Merwedekade 252, 3522 JP Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

https://voetentraining.nl en https://wijvoetentrainers.nl/

Merwedekade 252

3522 jp Utrecht

06-22401955

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS 

EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS.


Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.

Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl

Mei 2018


BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS


Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl verkopen of verstrekken nooit je persoonlijke gegevens niet aan derden 

Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet


OVER ONS

Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl zijn in beheer van:

Kennis- en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging gevestigd aan:

Merwedekade 252

3522 JP Utrecht​


WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?

Wanneer je een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een online webinar, een contact/interesse formulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • KvK nummer
  • IP-adres
  • Btw nummer

BIJZONDERE EN/OF GEVOELIGE GEGEVENS

Wij verwerken de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

- gezondheid. Wij registreren welke en in welke mate jouw voetklachten zich bevinden. 

MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:


  • Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van tips voor voetklachten, uitnodigingen voor workshops en webinars en aanbiedingen van onze voetentrainingen/opleidingen. Daarnaast gebruiken we je voornaam en e-mail adres voor retargeting voor Facebook advertenties. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis webinars. Niet met gegevens die via onze contact-formulieren binnengekomen zijn.
  • Je voornaam, e-mailadres die je invult bij WijVoetentrainers gebruiken we om contact te leggen over onze opleiding voor Voetentrainer.
  • Zie voor gebruik ook het onderdeel Winkel
We slaan deze gegevens op in de systemen ActiveCampaign en Autorespond


JOUW GEGEVENS OP VOETENTRAINING.NL EN WIJVOETENTRAINERS.NL

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van ActiveCampaign.

De servers van ActiveCampaign zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van ActiveCampaign vind je hier.

Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het aanvragen van de gratis oefeningen met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken.


AFMELDEN

Wanneer je een download (gratis oefeningen) hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een workshop of webinar, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.


VOETENTRAINING WINKEL

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. (In geval van een workshop of training).

Bij een betaling in de webshop van Voetentraining en Wijvoetentrainers word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door Voetentraining en Wijvoetentrainers niet opgeslagen. Wij werken met het programma Autorespond voor de winkel. 


De gegevens die wij in Autorespond opslaan zijn:


  • Voor – en achternaam  (Om jouw digitale bestelling te leveren aan de juiste persoon)
  • Adres, postcode en woonplaats (Om je een bedankkaart te sturen en om je desgevraagd te kunnen verwijzen naar een Voetentrainer bij jou in de buurt).
  • Telefoonnummer (Om je zonodig te informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over een training/workshop). 
  • E-mailadres (Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. Daarna mailen wij je met informatie over toegang tot de digitale training en verdere informatie over de training.
  • IP-adres ( Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen).
Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van onze server.


BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer. ​

Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt.


FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES

Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier.


TRACKING COOKIES

Wij gebruiken, met jouw toestemming, sitetracking van ActiveCampaign. Sitetracking plaatst een cookie die bijhoudt welke pagina’s jij op onze website bekijkt. Hierdoor kunnen wij onze marketing, diensten en advertenties beter aanpassen aan jouw interesses. Meer informatie over sitetracking vind je hier.


GOOGLE ANALYTICS

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.


REACTIES OP BLOGS

De reacties op onze blog-artikelen maakt gebruik van het comment-systeem van Phoenix websites. Wij werken met de websites van Phoenix. Je gegevens worden op op de servers van Phoenix bewaard. 


UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.


Dingen die je altijd kunt doen:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser. De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden hoe je cookies kunt uitschakelen.

Heb je verder nog vragen over onze cookies? Neem dan gerust contact met ons via info@voetentraining.nl.


SOCIAL MEDIA

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons.

Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen:

Facebook

Instagram

YouTube

LinkedIn

Pinterest

Google Plus


LINKS

Op onze websites zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.


BEWAARTERMIJN

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd.

De gegevens in ons boekhoud- en CRMsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.


RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen.

Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@voetentraining.nl.


WIJZIGINGEN

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.