Hallux valgus online training

Stel je eens voor dat je geen last meer hebt van je voeten!

 • Je kan weer een lekkere wandeling maken 
 • Je verlangt niet meer naar een stoel 
 • Je kan weer een dagje shoppen (als je dat leuk vindt)
 • En vooral, je bent niet meer zo moe!

Train je voeten, hou ze actief en merk direct het verschil!

Wij helpen je dit te bereiken. Bestel de online training Hallux Valgus en ga aan de slag. Geef aandacht aan je voeten en je merkt dat die zeurende pijn van je voeten verdwijnt.

Heb jij ook een grote teen die steeds schever komt te staan? Dan heb je waarschijnlijk een zogenoemde hallux valgus, een scheve teen. Met alle ellende van dien. Je vindt je voeten lelijk, je hebt er last van en misschien kan je nu al niet meer lang wandelen zonder pijn.


 1. Maak jij je zorgen over die scheve teen?

Maak jij je zorgen? Dat jouw grote teen er net zo uit gaat zien als die van je moeder? Dat je straks `s zomers helemaal niet meer je voeten durft te laten zien vanwege die rare knobbel aan de zijkant?


 1. Wordt het erger?

Je schoenen passen niet meer. Die knobbel aan de zijkant van je voet doet steeds meer pijn en alleen als je je schoenen uit trekt, gaat de pijn weg. En het lopen gaat ook al niet meer zo lekker, terwijl je juist zo geniet van lange wandelingen of lekker shoppen.


 • Oplossing!

Maar je kan die scheve teen rechter zetten, zonder dure of nare operaties waarbij je maanden niet kan lopen. De oplossing zit hem in het trainen van je voetspieren. Want voetspieren worden lui als je ze niet traint.


 • Online training

In plaats van tijdrovende en kostbare bezoeken aan de fysiotherapeut, neem je het heft in eigen handen. Met onze online voetentraining helpen wij je trainen. Wij zien dagelijks mensen met voetklachten. Door studie en ervaring weten wij waardoor de pijn in je voeten ontstaat en wat werkt en wat niet.


 • Toegankelijke video`s

 Wij hebben met veel zorg het online trainingsprogramma ontwikkeld. Met toegankelijke video's helpen we jou stap voor stap met de training. Hieronder kan je de training bestellen.


Succes met de training!

Voetentrainers, Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen 


Dit zijn je voetentrainers:

 Cocky Hoogeveen

Fysiotherapeut en podoposturaal therapeut

 Yvonne Bontekoning

Voetkundige en bewegingsanalist

Volg de training voor de Hallux Valgus en....

 • Je grote teen gaat rechter staan 
 • Je loopt weer fijn 
 • Schoenen kopen wordt makkelijker
 • Je voeten worden smaller en mooier
 • Je hele houding verbetert
 • Je hebt geen koude voeten meer


Dit is het programma voor de training van de hallux valgus

50

Instructie video`s

12

Modules

85+

 Wetenschappelijke artikelen

20 minuten

3x per week

Dit zeggen andere deelnemers over de online training:

Ik had al jaren last van mijn scheve teen. De oefeningen zijn goed te doen en mijn voeten worden met de dag sterker. Ik ben er super blij mee! 

Pauline Pieters, onderwijsdeskundige Veenendaal.

De training is gebaseerd op heel veel wetenschappelijke studies en dat maakt het ook zo waardevol. En de kosten vind ik niet hoog. Zie het als de aanschaf van een paar schoenen.

Gina de Haan, podoposturaal therapeut Amsterdam

Ik ben nu een half jaar bezig en heb veel baat bij de oefeningen. Het is een goed opgezet programma. Ik kan deze training voor de hallux valgus echt aanraden." 

Yvonne van der Helm, huisarts Nieuwegein.

Wat betaal je voor de training?

Nu €149,-Zodra je hebt besteld, kun je met oefenen beginnen!


Wanneer moet je het programma niet bestellen?

Als je helemaal geen tijd hebt om dagelijks te oefenen

Het kost je een kwartier tot 20 minuten, 3x per week. Dat is niet veel tijd als je ziet wat je ervoor terugkrijgt. Geen last meer van je voeten; dat is toch wat tijd waard! Bovendien, je kan de oefeningen doen terwijl je zit te werken achter je bureau of tv/netflix zit te kijken!

Als je denkt dan je met de 4 gratis oefeningen van de pijn af komt

Helaas, was het maar zo makkelijk. De vele verschillende verschilende oefeningen in het programma zorgen er juist voor dat de training effect heeft. Voor echt resultaat zijn de 4 oefeningen te weinig. 

Als je het te duur vindt

Je moet kijken naar wat het je waard is. Zonder pijn lopen kent eigenlijk geen prijs toch? En de training kost niet meer dan een paar mooie schoenen. 

Als je wel een grote knobbel hebt, maar geen scheve teen

Het trainingsprogramma zal je helpen om de knobbel te verminderen. Maar vooral om te voorkomen dat je teen scheef gaat staan met alle ellende van dien. 

Als je niet veel van computers weet

Maar dat hoeft ook helemaal niet. Misschien kan iemand je helpen om in te loggen en vervolgens kan je overal het programma openen. Op je tablet, telefoon of computer. 

Als je denkt dat het trainingsprogramma voor jou niet geschikt is

Zit er nog beweging in het gewricht van de grote teen? Dan is het programma ook voor jou geschikt. Meestal heb je nog wat beweging hoor. Maar wanneer er geen enkele beweging meer is, zal de scheefstand niet veranderen, ook al ga je oefenen. In alle andere gevallen is abuluut winst te behalen. Als er geen beweging meer zit in het gewricht is het natuurlijk wel mogelijk de voetspieren te versterken. Dat is altijd goed! 

Online Training Hallux Valgus

Meer dan 50 instructie video's

Verdeeld over 12 modules

Stap voor stap begeleiding

Door ervaren fysiotherapeuten

Direct beginnen

Na aankoop maak je direct je eigen inlogcode aan

Overal te volgen

Laptop, mobiel, desktop: kies maar

Als je de online training hebt gekocht:

 • Je bestelt het online programma via de webshop
 • Zodra je hebt betaald, ontvang je een mail met daarin alle informatie die je nodig hebt om te beginnen
 • Je maakt je eigen inlogcode aan en je start met de begin pagina van de online training
 • Daarna gaat alles vanzelf. Je bekijkt de oefeningen, je volgt de uitleg en om het helemaal makkelijk te maken hebben we filmpjes gemaakt die je alleen maar hoeft na te doen. Super handig. 

Trainen maakt het verschil

Train je teen weer recht (er)

Wij hebben een trainingsprogramma gemaakt om de voetspieren te versterken en de beweeglijkheid van de gewrichten te verbeteren. Hierdoor wordt de scheve grote teen recht(er). Op de foto zie je de voeten van een 60 jarige dame voor en na 1 jaar oefenen.