arrow_drop_up arrow_drop_down
12 oktober 2020 

Hallux valgus online training is vernieuwd: nu nog beter!

Hallux valgus online training. Ben je daarnaar op zoek? Dan hebben we goed nieuws. Onlangs vernieuwden en verbeterden wij onze online training. Nu is er een geheel nieuwe versie beschikbaar! Cocky geeft in onderstaande video een rondleiding. Kijk je mee?

Hallux valgus online training

Onze hallux valgus online training bestaat 9 modules inclusief een inleiding, 62 lessen en 2 bijlagen. Elke module bevat verschillende oefeningen. Deze oefeningen doe je 2 tot 3 weken en dan ga je naar de volgende module. In de eerste module, de inleiding, leggen we veel uit over de training. Zo krijg je informatie over hoe je moet oefenen, over consulten, hoe je de zelftest uitvoert, over steunzolen, enzovoort.

Hoe kom je aan een hallux valgus?

Verderop in de training krijg je informatie over de anatomie, de houding, de stand van de voeten, enzovoort. Het is namelijk zo belangrijk dat je weet en begrijpt waarom je deze voetklacht hebt en waarom oefenen echt werkt. Iedere module bevat 5 tot 6 nieuwe oefeningen. Bij iedere oefening vertellen we waarom je die doet, hoe je deze moet uitvoeren en wat het resultaat zal zijn.

Oefeningen voorgedaan

Naast losse oefeningen zijn er meedoe-sessies. Hier zijn deelnemers altijd erg enthousiast over. Een meed0e-sessie is een bundeling van oefeningen uit eerdere modules en de nieuwe module. Het is dus een compilatie van oefeningen. We hebben de oefeningen achter elkaar gezet.

Je hoeft niet te tellen, dat doen wij voor je. Het is gewoon een kwestie van meedoen. Na module 8 heb je de training helemaal doorlopen. Je zult ongetwijfeld een mooi resultaat hebben behaald!

Ervaringen delen

Een mooie aanvulling op de training is de community. Daar kun je je ervaringen delen met anderen. De mogelijkheid om foto's en video's te delen is er ook. En wij staan natuurlijk klaar om je te helpen. Het is een online training, maar wij zijn er altijd bij op de achtergrond!

Kortere trainingstijd, sneller resultaat

Op basis van wetenschappelijk onderzoek onder de deelnemers, ervaringen en resultaten en onze eigen nieuwe inzichten, is de hallux valgus online training fors vernieuwd.

Met:

  • Veel info over voeten, schoenen, steunzolen, eelt, lopen op blote voeten;
  • Meer oefeningen voor voet én houding;
  • Kortere trainingstijd, sneller resultaat;
  • Nog betere resultaten met compacte oefeningen.
Jij hebt levenslang toegang tot deze training. Dat betekent dat je wanneer je maar wilt kunt oefenen.

4 gratis oefeningen en meer info

Wil je eerst weten of trainen wat voor je is? Download dan de 4 gratis oefeningen voor de hallux valgus. Je vindt ze hier!  Ook geven we webinars waarin we van alles uitleggen over de hallux valgus en de hallux valgus online training. Meld je hier gratis aan voor het webinar over de hallux valgus. Doe jij de oude hallux valgus online training nog en wil je graag overstappen? Bekijk onze veelgestelde vragen pagina.

Over de schrijver
Eline van den Hout is tekstschrijver en communicatie medewerker van Voetentraining.nl en Wijvoetentrainers.nl. Zij is onder andere actief op Facebook en Instagram. Speciaal voor Voetentraining deelt ze haar ervaringen met de online training voor de scheve teen.
Reactie plaatsen