Voetentraining.nl

Promotiematerialen voor Voetentraining

Banners, teksten: alles wat je nodig hebt

Korte uitleg over het toepassen van je affiliate linkje. Bekijk het filmpje.

Linkjes plaatsen

In het filmpje staat de volledige uitleg hoe jij je eigen linkjes maakt. De korte route is:
  • Ga in je eigen account naar Mijn Partners in het linker rijtje
  • Klik op Kennis en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging
  • Klik dan in het menu daarboven op Promotielinks
  • Maak je eigen link of gebruik de links die daar staan

Korting voor je klant


Wil je jouw klant een korting geven? Dat kan. We hebben een kortingscode waarbij de klant 10% korting kan ontvangen als via jouw affiliate-link een van onze trainingen wordt besteld. Maar let op: die 10% korting gaat wel af van jouw eigen commissie. Dus je ontvangt dan bijvoorbeeld geen 30% commissie over € 177,-. Je ontvangt dan 30% commissie over € 159,30.


Geef deze code mee: voeten4


 Je kan de code geven, maar het hoeft niet natuurlijk.

Hieronder kan je banners (plaatjes) downloaden voor de online trainingen van Voetentraining. En voor de voetoefeningen van professionals. We hebben verschillende formaten: 


  • Vierkant
  • Rechthoekig horizontaal (liggend)
  • Rechthoekig verticaal (staand) 

Kies je formaat naar keuze. Download het zip-bestand en open dit bestand op je eigen computer. Je ziet dan een aantal banners in verschillende maten. 


Op je eigen website kan je de banner groter of kleiner maken. Plaats de banner op je site en 'hang' daar vervolgens je eigen affiliate link onder. De affiliate link staat in het affiliate partnerprogramma waarvoor je je hebt aangemeld. (Zie filmpje hierboven).

Dit zijn de banners voor de online trainingen:

Banners vierkant (witte en blauwe achtergrond)

Banners rechthoekig horizontaal (witte en blauwe achtergrond en diverse maten)

Banners rechthoekig verticaal (witte en blauwe achtergrond en diverse maten).

Dit zijn de banners voor ons cursusaanbod voor professionals:

Banners rechthoekig verticaal voetoefeningen voor professionals

Tekst over Voetentraining

Hieronder staat een tekst die je op je website kan plaatsen om je bezoekers te wijzen op de online trainingen van voetentraining. Deze tekst (of delen hiervan) kan je vrij gebruiken. Je kan de tekst ook gebruiken voor in je  nieuwsbrieven.

De eerste tekst is voor de online trainingen. De tweede tekst is voor het aanbod voor professionals. (of bekijk wijvoetentrainers.nl)

---------------------------------------------------------------------------------------

Heb jij last van je voeten? Een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht? Door je voeten sterk te trainen, voorkom en verminder je voet- en houdingsklachten. 

 

Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn). Ook biedt Voetentraining een korte en krachtige training voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil houden.

 

Door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voetklachten.


Klik op de banner en bekijk de mogelijkheden op de site van Voetentraining.nl

-------------------------------------------------------------------------------------

Cursus voetoefeningen voor professionals

Zie jij als professional veel mensen met voetklachten? 

Voeten zijn het fundament van het lichaam. Veel klachten aan de nek, de schouders of de rug zijn terug te leiden op de stand van de voeten.

Toch wordt bijna alles getraind, behalve de voeten. Je krijgt de tip om stevige schoenen te dragen, maar dat is eigenlijk helemaal niet goed voor de voetspieren. De voetspieren hoeven dan veel minder te doen en verzwakken.


Jij als professional kan onze voetoefeningen goed gebruiken. In je praktijk, in je lessen of  voor individuele begeleiding. 

De cursus voetoefeningen is een aanrader voor iedereen die met mensen werkt en die ziet dat voetklachten de mobiliteit verminderen. 

Klik op de banner en bekijk de mogelijkheden op de site van https://wijvoetentrainers.nl/opleiding-voetentraining-professionals/