Voetentraining.nl

Promotiematerialen voor Voetentraining

Korte uitleg over het toepassen van je affiliate linkje. Bekijk het filmpje.

Korting voor je klant


Wil je jouw klant een korting geven? Dat kan. We hebben een kortingscode waarbij de klant 10% korting kan ontvangen als via jouw affiliate-link een van onze trainingen wordt besteld. Maar let op: die 10% korting gaat wel af van jouw eigen commissie. Dus je ontvangt dan bijvoorbeeld geen 30% commissie over € 177,-. Je ontvangt dan 30% commissie over € 159,30.


Geef deze code mee: voeten4


 Je kan de code geven, maar het hoeft niet natuurlijk.

Hieronder kan je banners (plaatjes) downloaden. We hebben verschillende formaten: 


  • Vierkant
  • Rechthoekig horizontaal (liggend)
  • Rechthoekig verticaal (staand) 

Kies je formaat naar keuze. Download het zip-bestand en open dit bestand op je eigen computer. Je ziet dan een aantal banners in verschillende maten. 


Op je eigen website kan je de banner groter of kleiner maken. Plaats de banner op je site en 'hang' daar vervolgens je eigen affiliate link onder. De affiliate link staat in het affiliate partnerprogramma waarvoor je je hebt aangemeld. 

Dit zijn de banners:

Tekst over Voetentraining

Hieronder staat een tekst die je op je website kan plaatsen om je bezoekers te wijzen op de online trainingen van voetentraining. Deze tekst (of delen hiervan) kan je vrij gebruiken. Je kan de tekst ook gebruiken voor in je  nieuwsbrieven.

---------------------------------------------------------------------------------------

Heb jij last van je voeten? Een hallux valgus, hielspoor of een andere voetklacht? Door je voeten sterk te trainen, voorkom en verminder je voet- en houdingsklachten. 

 

Voetentraining ontwikkelt online trainingen voor mensen met voetklachten. Er zijn onder andere trainingen voor de hallux valgus, hielspoor, klauw- en hamertenen en metatarsalgie (voorvoetpijn). Ook biedt Voetentraining een korte en krachtige training voor iedereen die zijn of haar voeten gezond wil houden.

 

Door het trainen van de spieren in je voeten, maak je de voet weer stevig en soepel. Daardoor verminder en voorkom je voetklachten.


Klik op de banner en bekijk de mogelijkheden op de site van Voetentraining.nl