Voetentraining.nl

Cocky Hoogeveen over hielspoor

Nu 10% korting

Cocky en Yvonne van Voetentraining

Gefeliciteerd!

Leuk dat je aan de slag gaat met de oefeningen en ons stappenplan.  Super dat je zelf het heft in eigen handen neemt en aan de slag gaat met je voeten. 

We hebben zojuist een e-mail gestuurd met een link naar de gratis oefeningen en stappenplan voor hielpijn.


Je kan de oefeningen ook hier direct downloaden.


Maar wacht even, misschien wil je wel direct het hele programma bestellen. Geen gek idee, want alleen dan kom je helemaal van je hielpijn af! Gebruik de code hielspoor2 voor 10% korting. 

Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen

Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen: Voetentrainers van Nederland

Wij zijn Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning, fysiotherapeut/podoposturaal therapeut en voetkundige en bewegings- analist. Voeten zijn het fundament van het lichaam. Veel klachten aan de nek, de schouders of de rug zijn terug te leiden op de stand van de voeten. Toch wordt bijna alles getraind, behalve de voeten. 


Voetentraining

Wij behandelen  mensen met voetklachten en we hebben na lang onderzoek en ervaringen vastgesteld dat voetklachten vaak samen hangen met het feit dat we onze voeten niet meer natuurlijk gebruiken.


Doel

Ons doel is daarom om iedereen in Nederland met online trainingen te informeren over voetklachten en welke oefeningen je daar het beste voor kunt doen.


Tot ziens tijdens de training!

Yvonne Bontekoning en Cocky Hoogeveen

De training is gebaseerd op heel veel wetenschappelijke studies en dat maakt het ook zo waardevol.

Gina de Haan, podoposturaal therapeute Amsterdam

Ik heb heel lang last gehad van mijn voeten bij het hardlopen. Er was een moment, dat ik dacht, ik stop ermee. Dit gaat zo niet langer. Ik ben al een tijd bezig met de oefeningen van Voetentraining en ik moet zeggen, ik heb geen klachten meer. Heel bijzonder dat je geen pijn meer hebt bij het lopen.

Agnes Schipper, marathonloopster, Utrecht

€ 177,30

Online Training Hielspoor

10% korting. Gebruik de kortingscode hielspoor2